NOU

Trazamin Clordetox, 20 fiole X 10ml, Marnys

Marnys
88,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Microalge. Un bonus pentru corpul tău
Cunoașteți puterea microalgelor? Cu clorofilă, chlorella, broccoli, fier, ghimbir și zinc.

MARNYS® Trazamin Clordetox este o formulare care combina algele marine Chlorella, Clorofila (din lucerna si urzica), Broccoli, Ghimbir, Fier si Zinc, care ofera un plus de oxigenare si efect antioxidant.

MARNYS® Trazamin Clordetox și combinația sa exclusivă de ingrediente oferă următoarele proprietăți:

Alga marine verzi Chorella vulgaris contribuie la detoxifierea organismului și la menținerea funcției intestinale (EFSA ON HOLD 3314).
Chlorella din MARNYS® Trazamin Clordetox este supusă unei proceduri mecanice în timpul procesării sale, ceea ce garantează spargerea peretelui celular și obținerea ingredientelor active ale algelor. În plus, Chlorella garantează un conținut minim de proteine și clorofilă de 50% și respectiv 2%.
Clorofila din MARNYS® Trazamin Clordetox garantează un conținut minim de clorofilă de 2-2,4% și contribuie la producția normală de hemoglobină (EFSA ON HOLD 1967).
Mineralele Fier și Zinc contribuie la metabolismul energetic normal și la metabolismul normal al carbohidraților, acizilor grași și, respectiv, macronutrienților (EFSA). Fierul contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul oxigenului, în timp ce zincul contribuie la metabolismul acido-bazic și la protecția celulară împotriva daunelor oxidative (EFSA).
Ghimbirul (Zingiber officinale) este bine cunoscut datorită valorii sale nutraceutice, care poate fi atribuită unei varietăți de compuși fenolici bioactivi, inclusiv gingeroli, zingiberene și shogaoli. Ghimbirul contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular (EFSA ON HOLD 2171). În MARNYS® Trazamin Clordetox, Ginger garantează un conținut minim de gingerol și shogaol de 5%.
Broccoli (Brassica oleracea) este considerat bijuteria botanicii agricole, este o sursa extraordinara de glicozide (glucozinolati si izotiocianati), vitamine (A, C, E K), polifenoli si minerale (in special Seleniu). Broccoli din MARNYS® Trazamin Clordetox are un raport de 10:1, adică 30 mg de extract sunt echivalente cu 300 mg de broccoli.
MARNYS® Trazamin Clordetox este ideal pentru persoanele cu o alimentație dezordonată, expuse la agenți toxici, sau persoanele cu dezechilibre acido-bazice în termeni generali.

ADMINISTRARE: Luați 1 flacon pe zi

INGREDIENTE: Purified water, vegetable glycerin, natural chlorophyll extract powder (Medicago sativa, Urtica dioica), chlorella (Chlorella vulgaris) extract powder, broccoli (Brassica oleracea) extract powder, iron gluconate, ginger rhizome (Zingiber officinale) extract powder, zinc gluconate, maltodextrin and flavour. • Zinc helps protect cells during the oxidative process. 


ACTIVE INGREDIENTS PER SHOT %NRV
Natural Chlorophyll (valued in chlorophylline) 100 mg
Chlorella (valued in CGF)
Chlorella Growth Factor
70 mg
Broccoli (powder concentrate 10:1) 30 mg 100
Iron 7 mg
Ginger (valued in gingerol) 5 mg
Zinc 1,5 mg 100
%NRV (nutrient reference value)


Ce este clorofila?


Cuvântul clorofilă provine din grecescul „chloros”, care înseamnă „verde”, și „fýlon” sau „frunză”. Clorofila este un pigment care se găsește în plantele verzi și în unele bacterii și alge. Este o biomoleculă esențială pentru dezvoltarea fotosintezei, care este procesul efectuat de anumite organisme pentru a transforma lumina solară în energie.

Clorofila a fost descoperită în 1817 de chimiștii francezi Pelletier (1788-1842) și Caventou (1795-1877), care au reușit să o izoleze din frunzele plantelor.

Structura moleculelor de Clorofilă cuprinde două părți: un inel de porfirină care conține magneziu, a cărui funcție constă în absorbția luminii, și un lanț hidrofob de fitol, a cărui funcție constă în menținerea Clorofilei integrată în membrana fotosintetică.

Dacă am vrut să facem o comparație, aceasta este „hemoglobina botanică”, deoarece structura ei este foarte asemănătoare cu cea a hemoglobinei animale. Cu toate acestea, acea hemoglobină conține mai degrabă fier decât magneziu.

Câte tipuri de clorofilă există?
Există patru tipuri de clorofilă: clorofila A, B, C și D.

Clorofila A se găsește în centrele de activitate ale celulelor vegetale, care sunt responsabile de reacțiile fotochimice din timpul fotosintezei, în timp ce Clorofila B funcționează ca o antenă receptoră pentru energia solară care este apoi transferată în Clorofila A. Sunt abundente în plante și alge marine verzi.

Clorofila C este prezentă în algele brune și în algele unicelulare; iar clorofila D se găsește numai în algele roșii și în interiorul unei cianobacterii cunoscute sub numele de Acaryochloris marina.

Ce alimente sunt bogate în clorofilă?
Unele alimente bogate în clorofilă sunt salata verde, varza, matula, spanacul, salata de miel, cresonul, frunzele de rucola, pătrunjelul, coriandru, iarba de grâu și microalgele spirulina și chlorella.

O sugestie de a-l consuma poate fi un smoothie delicios, plin de clorofilă: într-un blender adăugați frunze de rucola, apă de cocos sau apă naturală, iarbă de grâu, castraveți, măr verde, semințe de chia, spanac și miere dacă îl doriți mai dulce.

Ce este Chlorella?


Chlorella este un gen de alge verzi unicelulare din filum Chlorophyta. Este sferică, măsoară de la 2 la 10 μm în diametru și nu are flagel. Chlorella conține pigmenții verzi de fotosinteză Clorofila A și B. Prin fotosinteză Chlorella se înmulțește rapid, necesitând doar dioxid de carbon, apă, lumină solară și cantități mici de minerale.

Cuvântul Chlorella provine din grecescul „chloros” (verde) și din sufixul diminutiv latin „-ela” (mic). Biochimistul german Otto Heinrich Warburg a primit Premiul Nobel pentru Fiziologie sau Medicină în 1931 datorită studiului său asupra fotosintezei în Chlorella.

Conținutul său de clorofilă este de până la patru ori mai mare decât spirulina, spanacul și urzica. Algele verzi sunt cele mai mari surse de clorofilă din lumea botanică, iar dintre toate algele studiate până acum Chlorella are cel mai mare procent, adesea de la 3 la 5% clorofilă.

Foarte populară în herbologia tradițională, această alge are un interes terapeutic legat de compoziția sa nutrițională excepțională, deoarece conține macronutrienți și micronutrienți, dintre care unii sunt esențiali pentru funcționarea organismului.

Chlorella poate fi folosită pentru a asezona mesele și pentru a îmbrăca salate. In Asia, numarul alimentelor pe baza de Chorella este foarte semnificativ, in principal pe baza de miere, paste si biscuiti energetici imbogatiti cu Chlorella pentru cresterea valorii nutritive. Pudra sa poate fi folosita pentru a prepara retete precum Pesto cu Chlorella, cu frunze de busuioc, catei de usturoi, nuci de pin, Chlorella pudra, suc de rosii, cafea pasta miso alba, pudra de migdale, ulei de masline, sare si piper.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review