Tratament pentru scalp Milk Shake Scalp Care Energizing Blend, 4x12ml

Milk Shake
115,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Tratamentul Energizing Blend Scalp este o loțiune pentru întărirea și însuflețirea părului. Redă plenitudinea, grosimea și strălucirea părului fin, subțire și casant. Lotiunea contine extracte organice de rozmarin si salvie, balsam Fioravanti, extract de rana, camfor natural, proteine hidrolizate din orez si pantenol. Acest produs conține 4 fiole de 12 ml.
Cele mai importante caracteristici:

Face mai plin
Tratamentul scalpului
Ajută la refacerea părului

Utilizare:

Aplicați pe scalp și masați ușor produsul în scalp timp de câteva minute, mișcând vârfurile degetelor în cercuri cu o ușoară apăsare pentru a crește microcirculația scalpului și pentru a crea condiții optime pentru o nouă creștere a părului. Nu clătiți și coafați părul. Aplicați loțiunea de două ori pe săptămână timp de 4 săptămâni. Apoi mențineți cu o dată pe săptămână.
Rezultat:

Tratamentul Milk_Shake Energizing Blend pentru Scalp ajută la îmbunătățirea scalpului și la creșterea sănătății părului.

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review