Tratament pentru par No Inhibition Waving Equal +, 250ml

No Inhibition
60,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
No Inhibition
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Z.ONE CONCEPT No Inhibition Waving Equal + 250ml este un tratament preproteic. Este un egalizator de porozitate inovator care conferă părului o structură mai rezistentă înaintea unui service tehnic. Integreaza structura tulpinii in profunzime datorita acidului hialuronic si proteinelor vegetale. Cu agenti de umectare si calmant care ofera conditionare si protectie pielii si parului. Folosit ca tratament fără îndoială, redă forța și corpul.

INGREDIENTE
proteine vegetale, keratina hidrolizata, aminoacizi din keratina, proteine din grau, acid hialuronic, pantenol, proteine din soia.

APLICARE
pulverizați pe părul spălat și uscat cu prosopul, în special pe părțile cele mai uscate și deteriorate ale părului. Continuați cu serviciul tehnic sau cu stylingul.

Descriere brand

NO INHIBITION întruchipează plăcerea de a căuta excelența, chiar și în cele mai mici detalii.

Pentru a da substanță dorinței și valoare fiecărui rezultat.

Fiecare cerere are un răspuns

Salonul oferă o gamă completă de servicii, inclusiv ondulare, îndreptare și vopsire, pe lângă sistemul inovator de reînnoire a vârstei bazat pe acid hialuronic pentru a contracara semnele îmbătrânirii și a reda strălucirea culorii părului. NO INHIBITION ofera tot ce ai nevoie pentru a mentine rezultatele serviciilor de salon acasa si o linie completa de styling pentru a da forma creativitatii. „

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review