NOU

Tratament pentru par My Hair.My Canvas Glow Crazy Shine Booster, Alterna, 50ml

Alterna
156,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alterna
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Gel booster vegan concentrat, fără silicon, pentru un plus de strălucire până la 10 spălări. Hidratează și face părul moale și disciplinat.
Mod de utilizare: adăugați 1-2 pompe la balsamul sau la mască My Hair My Canvas.

Beneficii:

Strălucire care durează până la 10 spălări.

Păr moale și disciplinat.

Extra hidratare.

Ingrediente cheie:

Caviar botanic vegan: super-aliment asiatic de origine străveche, cu capacitatea de a reține umiditatea și de a închide cuticulele. Oferă strălucire și elasticitate părului, întărindu-l și revitalizându-l datorită amestecului exclusiv de polizaharide și antioxidanți.

Ulei de semințe de fibră: ulei cu o densitate mare de acizi grași omega și antioxidanți împotriva radicalilor liberi. Hidratează și protejează părul prin sigilarea umezelii din interiorul tulpinii. Netezește cuticulele și reduce daunele de stres oxidativ.

Descriere brand

Alterna transcende îngrijirea obișnuită a părului – cu ritualuri sănătoase, senzoriale și formule curate, inspirate de îngrijirea pielii – ridicând momentele de zi cu zi în experiențe de îngrijire de sine care transformă părul și încântă simțurile. Fie la salonul în care Alterna dă putere stiliștilor să creeze momente experiențiale, de transformare sau în timp ce se tratează acasă, Alterna este un ritual esențial pentru persoanele care apreciază îngrijirea de sine și libertatea de a se exprima.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review