Tratament pentru par Milk Shake Argan Deep, 500ml

Milk Shake
165,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Milk Shake Argan Deep Treatment 500ml. Potrivit pentru toate tipurile de păr, exploatează proprietățile benefice ale uleiului de argan pentru a hrăni intens fibra capilară, hidratând-o în profunzime. Acesta guvernează părul în mod durabil, sigilând solzii pentru a neutraliza încrețirea. Părul este moale la atingere, descurcat, strălucitor. Culoarea cosmetică rămâne intactă.

Contine: ulei de argan organic, proteine din grau, pantenol, uree, derivat al vitaminei E.

Cum se utilizează:

După spălarea cu șampon cu Argan, aplicați uniform Milk Shake Argan Deep Treatment pe părul ușor umed cu ajutorul unui pieptene. Evitați rădăcinile pentru a nu îngreuna frunzișul. Masați ușor și lăsați să acționeze 3-5 minute. Clătiți bine. Continuați cu coafarea.

Alte sfaturi:

Se recomandă utilizarea în asociere cu șamponul Milk Shake Argan pentru a-i spori efectele.

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review