Tratament pentru par Kevin Murphy Colouring Angel Autumn, 250ml

Kevin Murphy
209,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Kevin Murphy
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

KEVIN.MURPHY AUTUMN.ANGEL este un balsam pentru parul natural blond sau deschis la culoare. Balsamul confera parului o culoare roz caise si asigura neutralizarea tonurilor calde si nedorite din par. AUTUMN.ANGEL oferă o nouă prospețime și intensitate culorii părului dvs. În plus, AUTUMN.ANGEL are un parfum minunat.

Proprietăți
– Balsam pentru par blond natural sau deschis la culoare
– Oferă intensitate și prospețime nouă culorii(lor) părului
– Hraneste, repara si catifeleaza parul
– Efect de hidratare
- Fara parabeni si sulfati

Descriere brand

Nimeni nu înțelege puterea de transformare a părului mai bine decât Kevin Murphy. Munca sa a ocupat coperțile tuturor principalelor publicații tipărite la nivel mondial și a condus echipe de coafură pentru nenumărate case de modă de mare profil. După ce s-a antrenat la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia pentru a se impune ca unul dintre cei mai căutați stiliști din țară. În calitate de colaborator obișnuit la Australian Vogue, el și-a făcut nișa în industrie ca tipul de preferat pentru aspectul emblematic „Beach Hair” și, în 2007, a fost distins cu Australian Masters Award la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile la profilul lui. coafură australiană în întreaga lume.

Astăzi, Kevin rămâne în fruntea unei industrii căreia îi este profund angajat și pasionat. De la conducerea tendințelor cu modele noi și inovatoare de păr, până la produse inovatoare care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt prietenoase cu părul, Kevin Murphy este recunoscut printre colegii săi ca un vizionar în crearea de produse și instrumente moderne de coafură. .

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review