Tratament pentru par Kevin Murphy Body Mass, 100ml

Kevin Murphy
328,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Kevin Murphy
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

După cum sugerează și numele, acest produs este plin de abundență. BODY.MASS a fost dezvoltat pe baza unei tehnologii dovedite care oferă genelor mai multă lungime și plinătate. Întărește și întărește părul și îi conferă volum. În acest fel obții maximă plenitudine și flexibilitate. Acest produs bogat de volum cu acid oleanolic întărește și întărește rădăcinile și luptă împotriva îmbătrânirii părului.

Aplicație: SHAKE. SPRAY. NU CLĂTI. Pregătiți părul cu PLUMPING.WASH și CLATE din regimul nostru de ÎNGROSARE și uscați cu prosopul. Pulverizați BODY.MASS uniform pe rădăcini și lungimi în părul umed sau uscat cu prosopul. Nu clătiți și coafați ca de obicei.

Ingrediente: Acidul oleanolic din rădăcina Hemsleya este cunoscut pentru proprietățile sale de restaurare și este bogat în antioxidanți. Prin întărirea rădăcinii părului, combate îmbătrânirea foliculului de păr. Extractul de fructe de baobab (Adansonia digitata) este o adevărată bombă nutritivă din Africa. Repara părul deteriorat, îl întărește și îl hidratează, astfel încât părul uscat devine mai ușor de coafat și mai elastic în ansamblu. Originar din insula Corsica, extractul de curry (Helichrysum Italicum) este cunoscut pentru beneficiile sale anti-îmbătrânire. Pe lângă proprietățile sale calmante, întărește și repară părul. Proteina lichidă din grâu este derivată în mod natural din grâu integral. Oferă plenitudine și strălucire și oferă părului tău nutrienți și îngrijire profundă. Extractul de Acai Berry (Euterpe Oleracea) este plin de antioxidanți și bogat în vitamine esențiale care susțin creșterea sănătoasă a părului și adaugă strălucire. Extractul de bambus este plin de antioxidanți și vitamine benefice. Îți furnizează părul cu minerale.

Descriere brand

Nimeni nu înțelege puterea de transformare a părului mai bine decât Kevin Murphy. Munca sa a ocupat coperțile tuturor principalelor publicații tipărite la nivel mondial și a condus echipe de coafură pentru nenumărate case de modă de mare profil. După ce s-a antrenat la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia pentru a se impune ca unul dintre cei mai căutați stiliști din țară. În calitate de colaborator obișnuit la Australian Vogue, el și-a făcut nișa în industrie ca tipul de preferat pentru aspectul emblematic „Beach Hair” și, în 2007, a fost distins cu Australian Masters Award la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile la profilul lui. coafură australiană în întreaga lume.

Astăzi, Kevin rămâne în fruntea unei industrii căreia îi este profund angajat și pasionat. De la conducerea tendințelor cu modele noi și inovatoare de păr, până la produse inovatoare care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt prietenoase cu părul, Kevin Murphy este recunoscut printre colegii săi ca un vizionar în crearea de produse și instrumente moderne de coafură. .

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review