Tratament gel anti-acnee, Goodbye Acne Complete Acne Treatment Gel, Peter Thomas Roth, 50ml

Peter Thomas Roth
179,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

PETERTHOMASROTH Goodbye Acne™ Complete Acne Treatment Gel este o formulă puternică și unică care curăță, previne, tratează și calmează pentru rezultate complete. Acidul salicilic 2% elimină petele active ale acneei și ajută la prevenirea viitoarelor erupții, în timp ce un complex puternic de 5% Oligopeptide-10 ajută la purificarea aspectului porilor. Retinolul microîncapsulat cu eliberare în timp de 1%, vitamina C și acidul pantotenic ajută la tratarea aspectului semnelor post-acnee, ajutând la reducerea aspectului de ton și texturi neuniforme. Aloe Vera ajută la calmarea și la calmarea aspectului pielii iritate, excesiv de tratată predispusă la acnee, pentru un aspect mai sănătos și echilibrat.

Într-un studiu de 8 săptămâni privind percepția consumatorilor pe 28 de femei cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani, utilizatorii au fost de acord:
• Pielea arăta mai clară decât înainte
• Porii păreau mai puțin înfundați
• Cicatricile de acnee au fost mai puțin vizibile
• Pielea sa simțit mai fină și mai puțin iritată

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review