Spuma pentru par Wella Professionals Invigo Color Brilliance Conditioning, 200ml

Wella Professionals
56,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Wella Professionals
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Balsam mousse Color Brilliance Invigo de la Wella pentru îngrijirea părului vopsit. Datorită consistenței sale ușoare, nu încordează părul, astfel încât poate fi aplicat chiar și pe șuvițele subțiri și delicate. Formă convenabilă de suspendare.

Spuma pentru par Wella Professionals Invigo Color Brilliance Conditioning, beneficii:

Evidențiază culoarea părului
Oferă strălucire
Protejează culoarea de decolorare
Netezește și hidratează
Neutralizează radicalii liberi
Contine vitamina E, care are proprietati hranitoare si regenerante. Hidratează, reface și netezește părul, oferindu-i rezistență la deteriorare. Împreună cu complexul Anti-Oxidant Shield protejează împotriva formării radicalilor liberi nocivi, care duc la estomparea culorii părului.

Mod de utilizare: Agitați înainte de utilizare. Strângeți o mică parte din balsam pe mână și aplicați-o pe părul spălat și umed. Nu clăti. Stilați după cum doriți.

Rezultate: Păr puternic, cu aspect sănătos, cu o culoare lucioasă și durabilă.

Pentru a oferi o îngrijire completă a părului, vă recomandăm să utilizați în combinație cu alte produse din gama Invigo Color Brilliance, care se potrivesc nevoilor părului dumneavoastră.

Descriere brand

De peste 140 de ani, Wella oferă inovații și servicii care permit creativitatea coaforilor.
Povestea companiei începe în Germania secolului al XIX-lea, cu viziunea și pasiunea unui frizer, Franz Ströher...

Wella are o gamă largă de culori de păr, totuși această culoare Wella este una care a fost actualizată, astfel încât acum este fără PPT și PPD. Acesta este primul și singurul brand profesional de colorare a părului care prezintă tehnologii inovatoare, tehnologie pur echilibru și ME+, ambele dovedite că oferă o culoare vibrantă bogată, cu mai puține daune, ME+ reduce, de asemenea, riscul de a dezvolta o nouă alergie (pentru cei care nu au o alergie la coloranții de păr) la culoarea părului. De asemenea, spre deosebire de majoritatea culorilor de păr care sunt doar semi-permanente dacă se află în diagrama de culori curcubeu, gama Koleston Perfect este permanentă. De asemenea, furnizăm dezvoltatori precum Welloxen.

Tehnologia Pure Balance este o tehnologie patentată care este concepută pentru a minimiza formarea de radicali liberi în timpul formării culorii prin dezactivarea impurităților precum metalele prezente în păr. Radicalii liberi interferează cu formarea culorii în timpul dezvoltării culorii și sunt o cauză cheie pentru deteriorarea părului. Cu Pure Balance Technology™, rezultatul este chiar rezultate de culoare pure, cu profunzime și strălucire naturale și mult mai puține deteriorari ale părului, culoare după culoare.


„Neted, blând și extrem de ușor de aplicat, KOLESTON PERFECT with ME+ realizează o fluiditate unică a culorii. Diferența de consistență față de generația anterioară creează o experiență mai luxoasă pentru client, iar profesioniștii în culoare pot recunoaște cu ușurință rezultatele superioare ale culorii, care sunt semnificativ mai uniforme, echilibrate și fidele tonului de la rădăcină până la vârf**. Acesta este un pas major în tehnologia colorării părului și un pas major pentru coloriști și clienții lor” – Andreas Kurkowitz, Ambasadorul Global Color al Wella Professionals.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review