Spray pentru retușarea culorii rădăcinilor Negru, COLOR & SOIN, 75ml

Color&Soin
57,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Color&Soin

Descriere

Cea mai rapidă și ușoară metodă ce oferă 100% acoperire a rădăcinilor, fără linii evidente, asigurând o uscare ultra-rapidă și o rezistență înaltă la umiditate.

Acționează ca un produs de machiaj ce imită perfect culoarea părului. Formula combină pigmenți puri și extracte din plante, pentru a aduce strălucire, suplețe și un aspect natural, în timp ce protejează scalpul.
Un machiaj ideal pentru rădăcini cu 6 nuanțe disponibile, perfect compatibile cu toate nuanțele de păr: Negru, Șaten închis, Șaten deschis, Cupru, Blond închis, Blond deschis.
Cu amidon din orez și din cartof.
Hrănește, protejează scalpul, reglează secreția de sebum. Oferă volum, elasticitate și catifelare.

Cu pigmenți puri ultra-concentrați oferă maximum de acoperire și o rezistență optimă, chiar la pH scăzut.

Acoperă firele albe de la rădăcină și acoperă nuanța naturală, fără linii de demarcație. Are rezistență optimă, fixare instantă și efect de lungă durată, fiind rezistent la ploaie și ninsoare.
  • Nu usucă rădăcinile și scalpul
  • Protecție anti-rupere
  • Nu irită
  • Anti-prurit
  • Anti-mătreață uscată
  • Un spray poate avea până la 25 de utilizări


PRECAUȚII DE UTILIZARE:

AEROSOL EXTREM DE INFLAMABIL. Recipient presurizat: poate exploda atunci când este încălzit. Țineți-l departe de căldură, suprafețe încinse, scântei, flacără deschisă și alte surse de igniție. Nu fumați. Nu pulverizați în flacără deschisă sau în alte surse inflamabile. Nu înțepați recipientul, nu îl ardeți, nici după utilizare. Protejați-l de lumina soarelui și țineți-l într-un loc bine ventilat. Evitați contactul produsului cu ochii sau cu pielea iritată. Nu-l inhalați intenționat. Nu îl folosiți pentru alt scop, decât cel pentru care este intenționat. Nu-l folosiți într-o atmosferă limitată. Nu-l expuneți unor temperaturi mai mari de 50°C/122°F. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă este nevoie de aprobare medicală, arătați eticheta sau produsul. Respectați instrucțiunile de utilizare.MOD DE UTILIZARE: Puneți un prosop pe umeri, pentru a nu vă murdări hainele.
Agitați bine spray-ul apoi apăsați ușor, pentru a-l aplica, pe părul curat, la aproximativ 15cm de rădăcină, evitând și protejând fața. Lăsați-l să se usuce timp de 1 minut.


Descriere brand

Complexul oleoproteic Color & Soin®, care contine uleiuri esentiale, uleiuri vegetale si proteine, respecta structura naturala si vulnerabilitatea parului.

A fost special formulat pentru conservare
keratina și uleiurile părului, elemente care
oferă moliciune, strălucire, protecție
si hidratare optima.

Detalii

Categorii
Greutate
0.09
Brand
Culoare vopsea
Negru
Tip vopsea
Fără amoniac

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review