Solutie bio pentru podele si pardoseli, 1l - Biopuro

BioPuro
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
BioPuro

Descriere

Solutie ecologica pentru podele, 1000ml - Biopuro

Solutia ecologica Biopuro este ideala pentru toate tipurile de pardoseli: parchet, marmura, ceramica, teracota, piatra naturala, pardoseala sintetica. Are o formula concentrata, igienizeaza gratie uleiului esential de arbore de ceai din compozitie, protejeaza parchetul si pardoselile din lemn datorita uleiului de in si nuca.

Ideala pentru a igieniza pardoselile din camera copiilor si in cazul in care in casa sunt animale domestice.

Produs certificat ecologic de AIAB Italia, vegan, testat dermatologic, pentru nichel, crom si cobalt.

Utilizare: se foloseste 30ml in 5 L de apa pentru podele putin murdare, 75 ml in 5 L de apa pentru podele foarte murdare. Nu necesita clatire.

Ingrediente: Aqua, Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Sodium citrate (obtinut din zahar), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obtinut din cocos), Xanthan gum, Linum usitatissimum seed oil* (ulei de in), Juglans regia seed oil (nuc), Melaleuca alternifolia oil (ulei de arbore de ceai), Parfum, Geranium maculatum oil* (ulei de geraniu), Ocimum basilicum oil* (busuioc).

Aqua, Alcohol (obtinut din zahar fermentat), Sodium citrate (obtinut din zahar), Decyl glucoside (obtinut din cocos si amidon de cartofi sau porumb), Sodium lauryl sulfate (obtinut din cocos), Xanthan gum, Linum usitatissimum seed oil* (ulei de in), Juglans regia seed oil (nuc), Melaleuca alternifolia oil (ulei de arbore de ceai), Parfum, Geranium maculatum oil* (ulei de geraniu), Ocimum basilicum oil* (busuioc).

Descriere brand

BIOPURO dezvoltă detergenți de curățare ecologici, siguri de utilizat pentru casă, folosind materii prime naturale. Detergenții au certificat organic, sunt testați pentru nichel, fiind delicați cu pielea.

Detalii

Greutate
1.2
Brand
Tip produs
BIO, Cu ingrediente naturale, Vegan

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review