Set Primer Water Earth & Water Duo Cosmic Celebration, Smashbox, 2 X 30ml

SMASHBOX
174,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
SMASHBOX
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Un set de 2 Ape de Primer parfumate pentru a vă hidrata, împrospăta și vă ajută să rămâneți în elementul vostru.

Ce face:

Acest set de primere hidratează, calmează și adaugă strălucire imediat, lăsând pielea să arate ultra moale, fără a adăuga strălucire. Pregătește pielea pentru aplicarea machiajului și se absoarbe instantaneu în piele pentru o hidratare de durată. De asemenea, revitalizează electroliții, trezește pielea și restabilește umiditatea. Utilizați pentru a reîmprospăta machiajul pe tot parcursul zilei.

Ce include:

1 Earth Photo Finish Primer Water (lemn de cedru + vetiver) - 30 ml.
1 Primer Water Photo Finish Water (sare de mare + lămâie) - 30 ml.

Descriere brand

Lansată în 1996 de către frații eleganti din LA, Dean și Davis Factor (care se întâmplă să fie și strănepoții legendei machiajului Max), linia Smashbox Cosmetics se concentrează pe produse de lungă durată concepute pentru a oferi un aspect impecabil potrivit starurilor de la Hollywood - Drew Barrymore și Charlize Theron se numără printre fanii celebri.

Smashbox Cosmetics a făcut parte dintr-un imperiu de afaceri mai larg pentru frații Factor, Smashbox Studios, care include o agenție de modeling, un studio foto și o linie de îmbrăcăminte. Brațul de cosmetice a afacerii a fost vândut lui Estee Lauder în vara lui 2010, dar frații rămân la cârmă.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review