NOU

Set hidratant pentru păr, Șampon, Balsam, Mască, Balmain Professionnel

Balmain Professionnel
465,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Balmain Professionnel
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Balmain Hair vă aduce întreaga linie de produse hidratante ambalate într-un set cadou frumos! Produsele de îngrijire din seria de hidratare sunt îmbogățite cu cele mai bune ingrediente pentru a obține rezultate optime pentru păr. Protecția UV adaugă protecție părului împotriva radiațiilor UV fără a lăsa culoarea părului să se estompeze. Oferă părului vopsit un rezultat proaspăt de lungă durată și o strălucire strălucitoare. Provitamina B5 ajută la îmbunătățirea reținerii umidității, a elasticității și a flexibilității părului. De asemenea, calmează scalpul iritat și sensibil, făcând părul mai moale și adăugând o strălucire bogată. Substanța activă stimulează părul cu un plus de vitamina B, făcând părul mai gros și stimulând creșterea părului. Seria este, de asemenea, îmbogățită cu ulei de argan organic pur, care reface și protejează părul, oferindu-i strălucire și elasticitate naturală. Produsele din serie nu conțin parabeni.

Șampon hidratant, 300 ml

Șamponul hidratant hrănește în profunzime părul. Compoziția sa este îmbogățită cu ulei de argan organic pur. Potrivit pentru părul tratat chimic și/sau vopsit. Face părul puternic, strălucitor și ușor de gestionat. Hraneste, reface si confera parului stralucire si elasticitate naturala. Proteina din mătase și uleiul de argan mențin nivelul optim de umiditate în păr, repară și protejează părul deteriorat, uscat și slab de influențele nocive ale mediului. Cu parfumul semnăturii lui Balmain. Fără paraben.

Balsam hidratant pentru păr, 300 ml

Balsamul de refacere și hrănire bogată a părului este îmbogățit cu ulei de argan organic pur. Repara, intareste si protejeaza. Face parul mai usor de manevrat si adauga stralucire. Proteina din mătase și uleiul de argan mențin nivelul optim de umiditate în păr, repară și protejează părul deteriorat, uscat și slab de influențele nocive ale mediului. Cu parfumul semnăturii lui Balmain. Fără paraben.

Mască de păr hidratantă, 200 ml

Mască pentru păr deteriorat. O mască cu ulei de argan organic care oferă îngrijire intensivă a părului. Reface părul deteriorat slăbit prin tratament chimic frecvent. Face părul moale, strălucitor și ușor de gestionat.

Descriere brand

Ca parte a brandului de modă Balmain Paris, Balmain Hair Couture are o moștenire de peste 45 de ani în combinarea elementelor esențiale pentru păr cu cele mai recente tendințe de podium. Colecțiile sunt inspirate din secretele din culise și oglindesc tot ceea ce are nevoie o femeie pentru a crea look-ul suprem inspirat de podium. De-a lungul acestor 45 de ani, Balmain Hair Couture și-a stabilit legitimitatea în domeniul luxului. Acordăm o atenție meticuloasă detaliilor și perfecțiunii și căutăm mereu și creăm noi tehnici de aplicare pentru a garanta produse de cea mai bună calitate, respectând mereu moștenirea noastră mândră și bogată.

Toate colecțiile constau dintr-o linie mică, dar completă, numai de cele mai bine vândute produse. Echipele noastre de proiectare, producție și vânzare cu amănuntul ridică constant ștacheta excelenței în produsele noastre. Viziunea pe termen lung bazată pe moștenire, creativitate și inovație conduce la succesul Balmain Hair Couture și îi asigură viitorul promițător.

PRODUSE ȘI SERVICII EXCELENTE
Balmain Hair Couture se străduiește în mod continuu să aprovizioneze, să selecteze și să proceseze cel mai bun păr din lume. Această încercare de excelență permite companiei să prezinte o garanție unică de 6 luni pentru toate produsele pentru păr uman. Cu toate acestea, căutarea excelenței depășește calitatea produselor noastre; cuprinde selecția partenerilor noștri, designul și locația magazinelor noastre partenere, prezentarea produselor noastre și capacitatea partenerilor noștri de a-și cufunda clienții în lumea Hair Couture.


Detalii

Categorii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review