Ser pentru par Milk Shake No Frizz Glistening, 100ml

Milk Shake
93,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Milk Shake No Frizz Glistening Ser 100ml. Un ser fără înfrângere pentru a fi utilizat în faza pre- și post-uscare împotriva încrețirii. Pe langa eficacitatea sa antistatica, ofera protectie termica si faciliteaza coafarea, cu o actiune de netezire asupra fibrei capilare. Părul este moale și neted, extrem de strălucitor.


Tehnologie cu extract de semințe de curmale și ulei abisinian, cu acțiune disciplinantă și protectoare de colorare.

Cum se utilizează:

Poate fi folosit înainte sau după uscare. Dozați câteva picături pe palmele mâinilor, trecându-le prin păr.

Alte sfaturi:
Pentru rezultate profesionale in faza de coafare pe parul crepus, se recomanda utilizarea Milk Shake No Frizz Glistening Serum in asociere cu alte produse din linia No-Frizz Milk Shake.

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review