Ser iluminator pentru imperfecțiuni, Potent-C Targeted Spot Brightener, Peter Thomas Roth, 15ml

Peter Thomas Roth
245,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Formulat cu o concentrație de 10% THD Ascorbat, acest agent puternic de strălucire a petelor este amplificat cu 3% Vitamina E și 2% Acid Ferulic și lucrează pentru a camufla și reduce aspectul petelor întunecate.

Viitorul vitaminei C a sosit. Potent-C™ Targeted Spot Brightener dezlănțuiește puterea antioxidanților puternici și THD Ascorbat, un ingredient științific inovator ultra-stabil de 50 de ori mai puternic decât vitamina C tradițională. Ambalat cu o concentrație de 10% THD Ascorbat, acest puternic strălucitor de pete este amplificat de 3% Vitamina E si 2% Acid Ferulic, oferind beneficii antioxidante puternice. Gwennis, un extract de alge activ, ajută la reducerea aspectului petelor întunecate cu până la 75%.* Angelys, un extract de rădăcină de angelica, ajută la camuflarea și reducerea aspectului petelor întunecate, în timp ce Aloe și Alantoina ajută la hidratarea și confortul aspectului. piele.

*Pe baza unui studiu in vivo după 12 săptămâni.

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review