Ser antirid Peptide 21 Wrinkle Resist Serum, Peter Thomas Roth, 30ml

Peter Thomas Roth
464,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Ambalat cu un complex de 73% din 21 de peptide și neuropeptide și 2 proteine gamma, acest ser revoluționar de combatere a ridurilor ajută pielea să pară vizibil mai tânără. Vizează eficient fiecare zonă a feței și gâtului pentru rezultate la 360°, ajutând la reducerea vizibilă a liniilor fine și a ridurilor.

FORMULĂ INOVATOARE.
Ambalat cu un complex de 73% din 21 de peptide și neuropeptide și 2 proteine gamma, acest ser revoluționar de combatere a ridurilor ajută pielea să pară vizibil mai tânără.

REZULTATE UIMITOARE.
Complexul Peptide include peptide și neuropeptide de ultimă oră care vizează fiecare zonă a feței și gâtului pentru rezultate la 360°, ajutând la reducerea vizibilă a liniilor fine și a ridurilor. Proteinele Gamma valorifică puterea gumei natto asiatice, un ingredient inovator care ajută la îmbunătățirea aspectului de elasticitate, strălucire, nuanță și textura neuniformă a pielii. Infuzat cu squalan, un complex de acid hialuronic și vitaminele A, C și E.


Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review