Ser antirid Even Smoother 15% Glycolic Retinol Resurfacing Serum, Peter Thomas Roth, 30ml

Peter Thomas Roth
265,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Obțineți și mențineți aspectul de piele netedă, radiantă și hidratată cu acest ser de față pentru refacere la suprafață de noapte cu acid glicolic și retinol. Oferă rezultate transformatoare peste noapte și în timp, cu un complex de acid glicolic 15% de mare potență și retinol microîncapsulat cu eliberare în timp de 1,5%.
Obțineți și mențineți aspectul de piele netedă, radiantă și hidratată cu acest ser de refacere la suprafață de noapte. Serul facial cu acid glicolic și retinol oferă rezultate transformatoare peste noapte și în timp. Complexul de acid glicolic de înaltă potență 15% și retinolul microîncapsulat cu eliberare în timp de 1,5% ajută în mod vizibil la îmbunătățirea aspectului texturii, clarității, tonului neuniform, liniilor fine și ridurilor. Retinolul este eliberat în timp pentru o refacere delicată, dar eficientă și izbucnește treptat toată noaptea. Niacinamida ajută la diminuarea aspectului decolorării, în timp ce alantoina și adenozina ajută la calmarea aspectului pielii. Acidul hialuronic și colagenul ajută la hidratarea aspectului pielii pentru o strălucire cu aspect tânăr.

Într-un studiu de 4 săptămâni privind percepția consumatorilor pe 34 de femei, cu vârste cuprinse între 37 și 55 de ani:
• 100% au fost de acord că pielea nu sa simțit strâns sau uscat
• 97% au fost de acord că aspectul texturii a fost îmbunătățit
• 97% au fost de acord că pielea are o claritate îmbunătățită
• 94% au fost de acord că pielea arăta reînnoită și mai puțin plictisitoare
• 91% au fost de acord că pielea a apărut mai uniformă

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review