NOU

Senior Complex, 20 fiole x 10ml, Marnys

Marnys
115,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Tânăr pentru mai mult timp
Coenzima Q10, laptisor de matca, vitamine si minerale. Singurul produs de pe piață cu cea mai mare concentrație de CoQ10 lichid

Complexul MARNYS® Senior este o combinație unică de coenzimă Q10, lăptișor de matcă, minerale, complex B și vitaminele A, C, D și E care armonizează nutriția în timpul îmbătrânirii. MARNYS® Senior Complex este singurul produs de pe piață cu cea mai mare concentrație de CoQ10 (110 mg) sub formă lichidă, care oferă, de asemenea, o biodisponibilitate ridicată pentru CoQ10.

Ingredientele din MARNYS® Senior Complex te ajută să te simți mai tânăr pentru mai mult timp datorită următoarelor proprietăți:

Vitamina C contribuie la sinteza normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, oaselor, cartilajelor și vaselor de sânge (EFSA).
Biotina (vitamina B7) contribuie la menținerea normală a pielii și a membranelor mucoase (EFSA).
Vitamina D și magneziul contribuie la menținerea normală a oaselor și a funcției musculare (EFSA).
Coenzima Q10 (CoQ10) este o moleculă care se găsește în mod natural în toate celulele corpului uman și este un constituent esențial în lanțul de producere a energiei. CoQ10 din MARNYS® Senior Complex este concentrat pe o bază uleioasă, permițând absorbția acesteia de către organism.
Zincul și seleniul contribuie la menținerea normală a unghiilor și părului, precum și la fertilitatea și reproducerea normale și, respectiv, la spermatogeneza normală (EFSA).
Vitaminele B6 și B12 contribuie la metabolismul normal al homocisteinei, la sinteza globulelor roșii și la funcționarea sistemului imunitar (EFSA).
Tiamina (vitamina B1) contribuie la funcționarea normală a inimii (EFSA).
Vitamina A contribuie la menținerea normală a vederii și, de asemenea, contribuie la metabolismul normal al fierului (EFSA).
Lăptișorul de matcă este hrana reginei și se caracterizează prin raportul dintre acizii grași nesaturați implicați în metabolismul generator de energie, în special acidul 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA).
Riboflavina (vitamina B2), niacina (B3) și acidul pantotenic (B5) contribuie la metabolismul energetic normal, la reducerea oboselii și a oboselii, precum și la funcționarea normală a sistemului nervos (EFSA). În plus, vitamina B5 contribuie la performanța mentală normală și la producerea și metabolismul unor neurotransmițători (EFSA).
Vitamina E contribuie la protecția celulară împotriva daunelor oxidative (EFSA).
MARNYS® Senior Complex este un supliment excelent pentru persoanele de vârstă mijlocie care doresc să-și optimizeze energia corpului, precum și funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar. De asemenea, este util pentru funcționarea normală a pielii și a vederii, precum și pentru metabolismul normal al fierului și producerea de globule roșii.

Administrare: Luați 1 flacon pe zi înainte de micul dejun.

INGREDIENTE: Deionised water, coenzyme Q10, olive oil, magnesium citrate, zinc gluconate, sodium selenite, royal jelly, vitamin C, niacin, vitamin E, pantothenic acid, vitamin B6, riboflavin, thiamine, vitamin A, folic acid, biotin, vitamin D, vitamin B12, preservative: potassium sorbate, sweetener: sucralose, acidity regulator: sodium hydroxide and flavour.


ACTIVE INGREDIENTS PER SHOT %NRV
Royal Jelly 220 mg
Coenzyme Q10 110 mg
Vitamin C 80 mg 100
Magnesium 56,2 mg 15
Niacin 16 mg 100
Zinc 15 mg 150
Vitamin E 10 mg 83
Pantothenic acid 6 mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Riboflavin 1,4 mg 100
Thiamine 1,1 mg 100
Vitamin A 800 μg 100
Folic Acid 200 μg 100
Selenium 55 μg 100
Biotin 50 μg 100
Vitamin D 5 μg 100
Vitamin B12 2,5 μg 100
%NRV (nutrient reference value)

Ce se întâmplă când îmbătrânim?


Când îmbătrânim, celulele noastre își pierd progresiv capacitatea antioxidantă și producția de energie, accelerând astfel crearea de radicali liberi oxidativi (specii reactive de oxigen sau ROS) care sunt agenți dăunători celulelor și tuturor proceselor funcționale care au loc în corpul nostru.

Există 5 caracteristici care reprezintă aspecte comune ale îmbătrânirii la om: moștenirea genetică, starea metabolică, capacitatea de regenerare celulară, oxigenarea și starea neuroendocrină.

Ce organe sunt cele mai afectate?


Inima, mușchii, pielea și creierul sunt organele care necesită un proces energetic mai eficient.

Aportul adecvat de nutrienți va îmbunătăți, prin urmare, funcționalitatea acestor organe nu numai în prezent, ci și în viitor.

Ce este coenzima Q10 (CoQ10)?


Coenzima Q10 (CoQ10) sau Ubichinona este o moleculă care se găsește în mod natural în toate celulele corpului uman și este o componentă esențială a lanțului de producere a energiei. CoQ10 este singurul antioxidant liposolubil pe care celulele animale îl pot produce la sursă sau „de novo” și pentru care există mecanisme enzimatice adecvate pentru a-l regenera. Cu toate acestea, CoQ10 este o moleculă găsită în diferite surse alimentare și care poate fi luată și încorporată în celule.

De ce se numește CoQ10 coenzimă?


CoQ10 este cunoscut ca „coenzimă” datorită capacității sale unice de a participa la o varietate de procese celulare și totuși de a rămâne la concentrații stabile în interiorul celulei. Relația sa strânsă cu oxigenarea celulară face posibilă utilizarea acestuia în diete care, în general, pot atenua efectele îmbătrânirii în corpul nostru. Vârsta, bolile sau stresul afectează producția de CoQ10.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review