Sampon Milk Shake Special Deep Cleansing, 1000ml

Milk Shake
111,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Milk Shake
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Șamponul purificator pentru toate tipurile de păr Z.ONE MILK SHAKE DEEP CLEANSING SHAMPOO curăță părul în profunzime, dar delicat, menținând echilibrul hidric al părului.

Acest șampon purificator cu formulă fără SLES este conceput special pentru a elibera părul de reziduurile de produse de coafat și de clor.

Formula inovatoare a șamponului de curățare profundă milk shake este compusă dintr-un surfactant delicat de origine vegetală care elimină reziduurile de clor și produse menținând în același timp echilibrul hidric al părului.

Ingrediente:
- extracte de fructe și miere: condiționează, dând strălucire părului fără a-l îngreuna
- proteine din lapte: au o actiune puternic integrativa si conditionanta asupra structurii parului.

Cum se utilizează:
Se aplica pe parul umed, se maseaza apoi se clateste.
Repetați dacă este necesar. Poate fi folosit pentru a elibera părul de reziduurile produselor de coafat sau de clor de pe lungimi și vârfuri

Descriere brand

milk_shake® este o marcă profesională de îngrijire a părului de salon, care oferă o gamă completă de produse de calitate pentru a îmbunătăți și menține frumusețea naturală a părului.

milk_shake® oferă beneficiile laptelui și fructelor pentru bunăstare și frumusețe pentru a satisface nevoile consumatorilor exigenți și ale profesioniștilor din salon.

milk_shake® face parte din grupul de concept z-one, o companie italiană tânără, inovatoare și dinamică, care oferă produse profesionale pentru păr și înfrumusețare în întreaga lume.

z.one concept™ a fost fondat în 1999 în Italia, care este cunoscută drept una dintre cele mai dificile și competitive regiuni de afaceri profesionale pentru păr din Europa. În câțiva ani, z.one concept™ a obținut rezultate semnificative în rândul producătorilor de produse de îngrijire a părului și a fost recunoscut de experții din industrie drept „cel mai inovator brand emergent din ultimii ani”.

Produsele de păr milk_shake® sunt o gamă uimitoare de produse profesionale pentru păr, inspirate din natură. Filosofia produselor de păr milk_shake® este simplă, folosiți puterea și frumusețea naturii pentru a obține un păr uimitor pentru toate ocaziile.

Produsele de păr milk_shake® sunt realizate dintr-un amestec uimitor de ingrediente profesionale, inclusiv proteine ​​din lapte, care vor fi hrana divină pentru părul tău.

milk_shake® oferă un portofoliu fantastic de produse care includ o gamă de șampon, balsam, tratamente intensive pentru păr și produse pentru coafarea părului, care vor deveni toate completările perfecte la rutina zilnică de îngrijire a părului.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review