Ruj satinat Grace, Audacious Lips, Nars, 4.2g

Nars
147,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nars
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Rujul Audacious, preferat de culte, este atât de nerușinat de seducător prin atingere și textură — senzația este îndrăzneață. Luxul nealterat alunecă ca satinul pe piele, cu o acoperire cu o singură mișcare într-un spectru de nuanțe. Culoarea îndrăzneață, ultra-saturată se simte hidratantă și rămâne pe loc – nu sângerează și nu curge. Sigla NARS este gravată pe glonțul rujului. Îndrăzneț prin design. Nerușinat de seducător. Un câștigător Allure Best of Beauty.

Beneficii cheie
ACOPERIRE COMPLETĂ DE LUX CU O CĂRĂ NEGRĂSITĂ
Textura cremoasă și fără greutate se aplică lin și uniform pentru a oferi o acoperire completă cu o singură glisare.

CULOARE ÎNDRĂZNEAZĂ, SATURATĂ, CARE NU VA SÂNGERĂ SAU PENE
Pigmenții cu impact puternic oferă o culoare intensă care durează fără sângerare sau pene.

BUZE MAI SĂNĂTOARE CU FIECARE APLICARE
Sferele de lipide de dimensiuni micro, împreună cu Extractul de Portulaca, un ingredient cunoscut pentru că hidratează și hidratează, ajută buzele să pară mai pline, mai ferme și mai curbate. Uleiul de Tamanu hrănește buzele pentru a netezi și a înmoaie. Extractul de ciupercă albă, un ingredient despre care se știe că are un efect de strălucire, ajută buzele să pară treptat mai uniformizate și mai vibrante, chiar și după îndepărtarea rujului.

Descriere brand

Fascinația lui François Nars pentru culoare, puritate și textura a dus la crearea în 1994 a brandului emblematic NARS ca o adevărată sărbătoare a individualității. Cele 12 rujuri ale sale originale – și succesul lor imediat la lansare – continuă să inspire creativitate, expresie de sine și măiestrie nelimitată. NARS îmbrățișează îndrăzneala la fiecare pas, aducând o abordare de înaltă modă, stil înalt și cu gândire înainte a frumuseții.

Detalii

Categorii
Ruj
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review