Ruj mat Bawse, Always On Cream To Matte Lipstick, Smashbox, 2g

SMASHBOX
113,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
SMASHBOX
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Ruj Smashbox Always On Cream To Matte este un ruj minunat și de lungă durată, care face buzele tale să pară frumoase și atractive toată ziua. Este îmbogățit cu o formulă care are aceeași durabilitate ca un ruj lichid, dar fără ca acesta să se estompeze sau să se usuce în timpul zilei. Dacă sunteți în căutarea unui ruj foarte pigmentat, aceasta este alegerea perfectă, deoarece acoperiți întreaga buză cu câteva mișcări, cu o culoare mată seducătoare. În plus, conține un ulei primer încorporat care îl face mătăsos la aplicare, ușor pe buze și le îngrijește în profunzime, astfel încât acestea să rămână frumoase și pline.

Avantaj:

Ruj
Finisaj mat
De lungă durată
Face buzele să arate frumoase toată ziua
Aceeași durabilitate ca un ruj lichid
Nu se estompează și nu se usucă în timpul zilei
Cu ingrediente hrănitoare și hrănitoare
Foarte pigmentat
Cu un complex de ulei de primer
Vegetarian

Aplicație:

Începe prin a încadra buzele la margine cu vârful, apoi colorează întreaga buză

Descriere brand

Lansată în 1996 de către frații eleganti din LA, Dean și Davis Factor (care se întâmplă să fie și strănepoții legendei machiajului Max), linia Smashbox Cosmetics se concentrează pe produse de lungă durată concepute pentru a oferi un aspect impecabil potrivit starurilor de la Hollywood - Drew Barrymore și Charlize Theron se numără printre fanii celebri.

Smashbox Cosmetics a făcut parte dintr-un imperiu de afaceri mai larg pentru frații Factor, Smashbox Studios, care include o agenție de modeling, un studio foto și o linie de îmbrăcăminte. Brațul de cosmetice a afacerii a fost vândut lui Estee Lauder în vara lui 2010, dar frații rămân la cârmă.

Detalii

Categorii
Ruj
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review