Ruj, 13 Modern Ma, Milano Red Long Lasting, Deborah, 4.4 g

Deborah
40,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Deborah
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Milano Red Long Lasting a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile celor mai sofisticati consumatori, care isi doresc produse din ce in ce mai performante dar in acelasi timp extrem de imediate si usor de utilizat. Rujul Milano Red Long Lasting eliberează o peliculă extrem de subțire și omogenă care aderă perfect pe buze, pentru o rezistență de până la 8 ore** și un impact de culoare extrem. Formula inovatoare 2in1 Lipstick & Primer vă permite să obțineți buze impecabile într-un gest simplu: combinația specială de ceară sintetică, esteri și trigliceride garantează o eliberare completă a culorii cu un finisaj mat satinat, pentru buze impecabile de până la 8 ore*, în timp ce extractele de papaya și orhidee, datorită proprietăților emoliente și hidratante, acționează ca un primer, favorizând o aplicare uniformă și aderența perfectă a produsului pe buze, garantând un confort extrem în aplicare. Fără paraben. Hipoalergenic Dacă doriți să obțineți un rezultat natural, aplicați produsul atingând ușor buzele cu vârful degetelor. Pentru o culoare plina, cu efect de catifea, aplicati-o direct din stick.

Descriere brand

Fondată în 1903 și acum la a patra generație, compania este condusă de o pasiune caracteristică italiană pentru crearea cosmeticelor perfecte: o formulă de înaltă calitate la un preț corect, care oferă fiecărei femei acces la un machiaj cu aspect profesional.


DEBORAH MILANO: FRUMUSEȚE ITALIANĂ DIN 1962


Deborah Milano, din 1962 este excelența Made in Italy. Creativitate, frumusete, pasiune, atentie la detalii, gust. Capacitatea integral italiană de a propune, odată cu accesibilitatea producției industriale, rafinamentul și originalitatea produselor artizanale, transformate de inspirația unor designeri cunoscuți în „obiecte la atingere” surprinzătoare.


LABORATOR DE INOVAȚIE
LABORATORELE GRUPULUI DEBORAH


Echipa de experți în cercetare și dezvoltare a laboratoarelor Deborah Group face toate eforturile atunci când vine vorba de a oferi un flux constant de tehnologii, formulări și texturi originale, de ultimă generație, pentru a menține marca în fruntea curbei cosmeticelor.

Detalii

Categorii
Ruj
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review