NOU

Royal Provite 5000, 20 fiole X 10ml, Marnys

Marnys
125,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Energie maximă pentru perioade speciale
Singurul produs de pe piață cu 3850 mg de lăptișor de matcă pur, polen de albine, propolis și vitamina E.

MARNYS® Royal Provite 5000 este un supliment alimentar care oferă energie în perioadele de activitate fizică și/sau de lucru intensă. Conține cea mai mare concentrație de lăptișor de matcă pur de pe piață, cu 3850 mg per flacon. Formatul său de băut în doză unică îl face ideal pentru o aport comod, ușor și rapid.

MARNYS® Royal Provite 5000 și ingredientele sale, într-o fiolă convenabilă pentru băut, au următoarele proprietăți:

Contribuie la protecția celulelor împotriva daunelor oxidative datorită vitaminei E (EFSA, 2010).
Contine o concentratie mare de Laptisor de matca (3850mg), hrana albinei matcii, si se caracterizeaza prin cantitatea de acizi grasi nesaturati implicati in metabolismul generator de energie, remarcandu-se acidul 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA).
Polenul de albine cu o bună asimilare care favorizează apetitul (Comisia Germană E),
Propolis purificat care, prin intermediul tehnologiei brevetate, elimină substanțele inactive precum ceara și garantează un conținut minim de flavonoide de 10% exprimat în galangin.
MARNYS® Royal Provite 5000 este un supliment alimentar excelent pentru persoanele tinere și adulte care, din cauza unor situații speciale, au nevoie de un plus de energie, au lipsa poftei de mâncare în anumite perioade și oboseală, sau oboseală din cauza solicitărilor fizice.

INGREDIENTE: Deionized water, fructose, royal jelly, bee pollen, purified propolis, vitamin E, acidity regulator (citric acid) and preservatives (potassium sorbate and sodium benzoate).


ACTIVE INGREDIENTS PER VIAL % VRN
Royal Jelly 3850 mg
Open Bee Pollen 550 mg
Purified Propolis * 40 mg
Vitamin E 10 mg 83
% NRV (Nutrient Reference Value)
* Equivalent to 100 mg raw propolis.

Deficitul de nutrienți este, fără îndoială, cea mai frecventă cauză a disfuncției de organ din cauza reducerii rezervelor de energie din organism.

Când este nevoie de energie suplimentară?


Energie suplimentară pentru convalescență:

În timpul perioadei de recuperare de care are nevoie o persoană după un eveniment care îi afectează sănătatea.

Energie pentru oboseală:

Oboseala apare atunci când te simți epuizat sau întâmpinați dificultăți în a desfășura activități fizice sau psihice, fără recuperare după o perioadă de odihnă.

Energie pentru stres:

Orice situație endogenă sau exogenă care dezechilibrează echilibrul organismului, ceea ce activează o serie de sisteme și procese care generează un răspuns coordonat la acea situație stresantă.

Energia în timpul creșterii și îmbătrânirii:

Echilibru între viteza de producție și viteza de distrugere. Aceasta se poate manifesta printr-o crestere, mentinere sau scadere a masei corporale.

Slăbiciune și pierderea poftei de mâncare:

Sunt perioade in care factorii interni sau externi pot actiona generand situatii de astenie sau pierderea poftei de mancare. În acest sens, produsele apicole, și în special polenul de albine, sunt cu adevărat utile.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review