Rimel Rebel Eyes, 001 Extreme Black, Gosh, 6 ml

Gosh
33,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gosh
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

REBELS EYES MASCARA – LENGHENING construiește gene vizibil mai lungi și mai pline cu doar câteva mișcări. Rimelul contine polimeri speciali pentru a prelungi fiecare gena.
Un amestec complex de formatori de film asigură că rimelul aderă pe gene pe tot parcursul zilei. Genele sunt sculptate la maximum, fără aglomerări.
PERIA
O baghetă cu formă specială, cu peri la vârf, prinde toate genele, chiar și pe cele mai mici, și creează o lungime și o separare uimitoare.
Forma unică adaugă lungime și volum, în timp ce miezul periei triunghiulare îmbunătățește aplicarea și asigură o acoperire uniformă.
PUNCTE CHEIE
• Prinde chiar și cele mai mici gene
• Fara parfum
• Vegetarian

Descriere brand

Nu a început cu adevărat cu machiajul atunci când E. Tjellesen, compania din spatele GOSH COPENHAGEN, a fost fondată în 1945. Pe atunci, accentul era pe industria farmaceutică.

Astăzi, Bo Tjellesen, fiul fondatorului Einar Tjellesen, este directorul și proprietarul GOSH COPENHAGEN.

"Am ales ca toată dezvoltarea și distribuția produselor să aibă loc de la sediul nostru și din fabrica din Danemarca. Astfel, ne asigurăm că toate produsele reflectă identitatea și valorile noastre. Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse la modă și de înaltă calitate - la un preț rezonabil.”

GOSH COPENHAGEN oferă o gamă largă de produse în diferite categorii: machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului și medicamente. De asemenea, dezvoltăm produse pentru mărci individuale, cum ar fi Pudderdåserne, Irina the Diva și Isabell Kristensen.

Astăzi, GOSH COPENHAGEN este distribuit în peste 80 de țări.

La GOSH nimic nu este imposibil și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că visele sunt aduse la viață.
Credem în ingredientele îngrijitoare și facem tot posibilul pentru a deschide calea pentru un viitor mai durabil și mai ecologic în industria frumuseții.

Pentru a face diferența, trebuie să vă riscați și să vă regândiți cum se fac lucrurile inițial.
În ultimii ani, am făcut câteva alegeri puternice pentru a ține pasul cu tendințele și cererea clienților din întreaga lume.

Ne pasă de pielea ta. Așa că, pentru a recunoaște cererea în creștere pentru produse de machiaj blând, am început să certificăm cu AllergyCertified.
Parfumul nu este o necesitate - motiv pentru care peste 80% din sortimentul nostru nu are parfum.
Evităm derivatele de origine animală în dezvoltarea produselor noastre – fără a inhiba efectul și calitatea bună. Astăzi, peste 70% din sortimentul nostru este vegan.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review