Rimel Boombastic Crazy Mascara 001 Extreme Black, Gosh, 13ml

Gosh
38,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gosh
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

GOSH Boombastic Crazy Mascara - 001 Extreme Black este un rimel uimitor care știe totul! Ofera atat lungime cat si volum genelor, in acelasi timp ca sunt perfect separate, fara aglomerari.

GOSH Boombastic Crazy Mascara - 001 Extreme Black are o perie mare , care ajută la crearea unor gene frumoase și dramatice . Prinde fiecare păr de genă și îl acoperă cu un strat de culoare. Perii lungi ajută la separarea genelor și conferă lungime, în timp ce perii mai scurti conferă genelor un plus de volum. Această mascara conține ingrediente hrănitoare care ajută la menținerea genelor sănătoase și, de asemenea, nu are parfum și este certificată pentru alergii.

Creează ochi atrăgătoare cu ochi frumoși folosind GOSH Boombastic Crazy Volume Mascara - 001 Extreme Black.

Avantaj:

- Rimel negru
- Oferă lungime și volum
- Separă perfect genele
- Captează fiecare păr de gene
- Cu ingrediente hranitoare
- Fara parfum
- Certificat pentru alergii

Aplicație:

- Începeți prin a aplica pe linia genelor
- Deplasați încet peria spre vârful genelor
- Continuați până când se obține rezultatul dorit

Descriere brand

Nu a început cu adevărat cu machiajul atunci când E. Tjellesen, compania din spatele GOSH COPENHAGEN, a fost fondată în 1945. Pe atunci, accentul era pe industria farmaceutică.

Astăzi, Bo Tjellesen, fiul fondatorului Einar Tjellesen, este directorul și proprietarul GOSH COPENHAGEN.

"Am ales ca toată dezvoltarea și distribuția produselor să aibă loc de la sediul nostru și din fabrica din Danemarca. Astfel, ne asigurăm că toate produsele reflectă identitatea și valorile noastre. Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse la modă și de înaltă calitate - la un preț rezonabil.”

GOSH COPENHAGEN oferă o gamă largă de produse în diferite categorii: machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului și medicamente. De asemenea, dezvoltăm produse pentru mărci individuale, cum ar fi Pudderdåserne, Irina the Diva și Isabell Kristensen.

Astăzi, GOSH COPENHAGEN este distribuit în peste 80 de țări.

La GOSH nimic nu este imposibil și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că visele sunt aduse la viață.
Credem în ingredientele îngrijitoare și facem tot posibilul pentru a deschide calea pentru un viitor mai durabil și mai ecologic în industria frumuseții.

Pentru a face diferența, trebuie să vă riscați și să vă regândiți cum se fac lucrurile inițial.
În ultimii ani, am făcut câteva alegeri puternice pentru a ține pasul cu tendințele și cererea clienților din întreaga lume.

Ne pasă de pielea ta. Așa că, pentru a recunoaște cererea în creștere pentru produse de machiaj blând, am început să certificăm cu AllergyCertified.
Parfumul nu este o necesitate - motiv pentru care peste 80% din sortimentul nostru nu are parfum.
Evităm derivatele de origine animală în dezvoltarea produselor noastre – fără a inhiba efectul și calitatea bună. Astăzi, peste 70% din sortimentul nostru este vegan.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review