Pudra pentru par Kevin Murphy Powder Puff Volumising, 14gr

233,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Kevin Murphy Powder Puff 14 g este o pudră fină care conține extracte de mere, prune, merișor și citrice și conferă imediat părului volum și o structură mată, uscată și asigură aspectul la modă afară din pat. În același timp, oferă părului ținere fără să-l îngreuneze.

beneficii
- pudra fina
- oferă suport
- cu extracte valoroase
- nu îngreunează părul
- Confera volum si structura mata

Descriere brand

Nimeni nu înțelege puterea de transformare a părului mai bine decât Kevin Murphy. Munca sa a ocupat coperțile tuturor principalelor publicații tipărite la nivel mondial și a condus echipe de coafură pentru nenumărate case de modă de mare profil. După ce s-a antrenat la Vidal Sassoon din Londra, Kevin s-a întors în Australia pentru a se impune ca unul dintre cei mai căutați stiliști din țară. În calitate de colaborator obișnuit la Australian Vogue, el și-a făcut nișa în industrie ca tipul de preferat pentru aspectul emblematic „Beach Hair” și, în 2007, a fost distins cu Australian Masters Award la AHFAS pentru contribuțiile sale remarcabile la profilul lui. coafură australiană în întreaga lume.

Astăzi, Kevin rămâne în fruntea unei industrii căreia îi este profund angajat și pasionat. De la conducerea tendințelor cu modele noi și inovatoare de păr, până la produse inovatoare care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt prietenoase cu părul, Kevin Murphy este recunoscut printre colegii săi ca un vizionar în crearea de produse și instrumente moderne de coafură. .

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review