Pudra bronzanta, N3, Terra Lumi-nature, Deborah, 11 g

141,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Pudra compactă de bronz de la TM Deborah, cu aspectul ei, seamănă cu o zonă de deșert vast cu nisipurile sale netede și foarte blânde. Este încadrat într-o cutie ușoară de plastic, care este ca o scoică ridicată din adâncurile mărilor fără fund.

Ca parte a texturii sale moale și ușoare, există un depozit de tot felul de microparticule strălucitoare, printre care se numără ametist și jad, și coral, și rubin, sidef și chihlimbar. Toate aceste minerale naturale sunt capabile să îmbogățească fața cu luminozitate naturală, să îmbunătățească circulația sângelui, să relaxeze mușchii și, de asemenea, să elibereze stresul.

Nu mai puțin valoros este nailonul, care conferă mătăsos pielii, îi conferă o textură uniformă și împiedică rularea pudrei, mai ales când se schimbă temperatura.

Cuarțul, care face parte și din Luminature Bronzing Powder, este responsabil pentru efectul de strângere și întinerire, măceșele oferă efecte antiinflamatorii și de netezire asupra pielii.

Produsul cosmetic nu numai că arată grozav pe orice tip de piele, dar va deveni și un asistent indispensabil pentru fetele cu piele sensibilă a feței.

Descriere brand

Fondată în 1903 și acum la a patra generație, compania este condusă de o pasiune caracteristică italiană pentru crearea cosmeticelor perfecte: o formulă de înaltă calitate la un preț corect, care oferă fiecărei femei acces la un machiaj cu aspect profesional.


DEBORAH MILANO: FRUMUSEȚE ITALIANĂ DIN 1962


Deborah Milano, din 1962 este excelența Made in Italy. Creativitate, frumusete, pasiune, atentie la detalii, gust. Capacitatea integral italiană de a propune, odată cu accesibilitatea producției industriale, rafinamentul și originalitatea produselor artizanale, transformate de inspirația unor designeri cunoscuți în „obiecte la atingere” surprinzătoare.


LABORATOR DE INOVAȚIE
LABORATORELE GRUPULUI DEBORAH


Echipa de experți în cercetare și dezvoltare a laboratoarelor Deborah Group face toate eforturile atunci când vine vorba de a oferi un flux constant de tehnologii, formulări și texturi originale, de ultimă generație, pentru a menține marca în fruntea curbei cosmeticelor.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review