Pudra acrylica OPI Competition Opaque White, 200gr

OPI
370,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
OPI
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Pudrele Competition Formula 3000 au o textură ultra-fină și o formulă stabilizată UV pentru o claritate de durată a culorii care nu îngălbenește. Disponibil în cinci nuanțe pentru cele mai bune efecte de culoare personalizate: Cool Pink - pentru un aspect roz și alb adevărat pe tonurile reci de piele; Roz cald - pentru un aspect personalizat de roz și alb pe tonurile calde ale pielii; Opaque White - pentru vârfuri curate, clare, dinamice și linii de zâmbet; Totally Natural pentru margini și suprapuneri libere cu aspect natural; și Very Clear - pentru un finisaj asemănător sticlei. Acest produs este doar pentru uz profesional

Descriere brand

O companie de familie dedicată produselor de cea mai înaltă calitate și bunăstării clienților, OPI a fost de mult timp lider în comunitate și în industria profesională a frumuseții. Pur și simplu, sunt dedicați excelenței.

OPI a fost fondată în 1981 de președintele și CEO-ul George Schaeffer, care a imigrat în SUA în copilărie din Europa de Est după cel de-al doilea război mondial. OPI continuă să fie deținută de o familie, cu Schaeffer la conducere și a devenit lider mondial în domeniul îngrijirii profesionale a unghiilor.

Cu această poziție vine responsabilitatea, iar OPI s-a angajat întotdeauna să ofere clienților cea mai bună calitate în produse și servicii. Încă de la începuturile sale, OPI a străpuns barierele din industria unghiilor. Schaeffer a fost unul dintre primii din industria unghiilor care s-a concentrat asupra și a limitat vânzările de produse către și numai prin profesioniști în domeniul frumuseții și care și-a dat seama de importanța educației atât în ​​vânzarea, cât și în utilizarea produsului. Încă de la început, OPI și-a arătat angajamentul față de calitate punând numere de lot, instrucțiuni și ingrediente pe toate produsele pe care le vinde. OPI are o echipă dedicată de oameni de știință care asigură calitatea și siguranța produselor și aduc cea mai recentă tehnologie și progrese la ofertele sale de produse.

OPI preia, de asemenea, o conducere în industria profesionistă a frumuseții în creșterea standardelor prin care operează industria. OPI este activă în numeroase asociații din industrie al căror scop este să asigure păstrarea întotdeauna a siguranței consumatorilor, prin produse și servicii care sunt dezvoltate pentru a îndeplini și a depăși standardele de siguranță. Compania colaborează îndeaproape cu agenții federale, de stat, locale și internaționale și oameni de știință în același scop.

Detalii

Brand
OPI

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review