Plasturi tratament acnee, Acne-Clear Invisible Dots Blemish Treatment, Peter Thomas Roth, 72buc

Peter Thomas Roth
131,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth

Descriere

Două dimensiuni personalizate permit o acoperire completă, deoarece acidul salicilic concentrat 0,5% funcționează peste noapte și pe tot parcursul zilei pentru a reduce și vindeca eficient acneea și punctele negre. Cu ulei de arbore de ceai, o substanță botanică puternică care ajută la împrospătarea pielii și acid hialuronic, un umectant natural care ajută la prevenirea uscarii. Fiecare plasture adeziv este un tratament complet pentru a pătrunde în pori și a curăța acneea. Deoarece tratamentul se limitează numai la zona afectată, produsul nu se va frea și nu va provoca iritații inutile sau uscăciune pielii din jur. În șase coli de 12, punctele invizibile Acne-Clear sunt translucide, reducând vizibilitatea atunci când sunt purtate. Conține șase foi de 12 puncte.

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review