Plasturi hidratanți pentru ochi, Potent-C Brightening Hydra-Gel Eye Patches, Peter Thomas Roth, 60buc

Peter Thomas Roth
265,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Peter Thomas Roth
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Ajută în mod vizibil să lumineze aspectul zonei ochilor și să îmbunătățească semnele de îmbătrânire cu viitorul vitaminei C. Acești plasturi de gel revitalizant pentru conturul ochilor dezlănțuie puterea THD Ascorbat Vitamina C, un ingredient științific ultra-stabil de 50 de ori mai puternic decât vitamina tradițională. C. Îmbunătățiți de Vitamina E și Acid Ferulic, acești plasturi mega-potente ajută la luminozitatea și reducerea aspectului de întuneric, îmbunătățind în același timp aspectul liniilor fine, al ridurilor și al picioarelor de ciorb. Cofeina ajută la întărirea aspectului pielii și la reducerea aspectului de umflare. Zona delicată de sub ochi rămâne vizibil mai luminoasă și mai tânără.

Descriere brand

Pasiunea lui Peter Thomas Roth pentru îngrijirea pielii este derivată din încercarea sa de a găsi produse eficiente pentru a-și trata propriile îngrijorări personale de îngrijire a pielii. Inițial, problema lui principală a fost acneea și, pe măsură ce timpul a trecut, și problemele anti-îmbătrânire. Interesele lui au crescut în cele din urmă într-o dorință de a găsi cele mai bune instrumente pentru a combate acneea, numeroasele semne de îmbătrânire, precum și pentru a proteja pielea de daunele solare. Misiunea lui: să combine ingrediente eficiente și puternice cu tehnologia avansată.

Fiind primul copil din prima generație de părinți maghiari, îngrijirea pielii este o parte inerentă a moștenirii lui Peter. În anii 1800 și începutul anilor 1900, familia lui Peter a deținut și operat două stațiuni balneare în Ungaria. Când Peter și-a lansat compania în 1993, a început cu filozofiile de bază de calmare și vindecare ale numeroaselor nămoluri și minerale găsite în izvoarele termale din Ungaria. În timp ce încă acordă credit remediilor vechi, Peter folosește acum cele mai recente ingrediente inovatoare și eficiente pentru a îmbunătăți formulele care combină vechile filozofii maghiare cu tehnologiile de îngrijire a pielii din secolul 21 pentru a crea o îngrijire eficientă a pielii care face ceea ce promite că va face!

Filosofia mărcii Peter Thomas Roth este simplă; Formule inovatoare. Rezultate uluitoare. În calitate de formulator de produse, Peter conduce toate eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a furniza produse progresive, de ultimă oră, în propriul său laborator și unitatea de producție. El cercetează pământul după cele mai bune și mai puternice ingrediente pentru a oferi o calitate de ultimă oră la concentrații eficiente.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review