Permanent pentru par vopsit No Inhibition Waving Sensitive Perm 2, 2x100ml

98,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

kit-ul sensitive perm este un permanent pentru par vopsit, inovator fara acid tioglicolic (sau derivati) si fara amoniac care garanteaza rezultate perfecte cu cel mai mare respect pentru fibra capilara. Formula specifica pentru par vopsit cu oxidant (pana la 30 vol.) sau permanent permanent.

setul include:

sensibil perm1 100ml + neutralizator sensibil perm 100ml

pentru uz profesional

Neutralizant sensibil perm neutralizant Îndeplinește o funcție de fixare/neutralizare. Folosit dupa lotiunea ondulata garanteaza un rezultat optim.

Ingrediente active

Proteine vegetale, extract de arțar, extract de portocale, proteine de ovăz, extract de trestie de zahăr, cisteamină, aminoacizi de colagen, proteine din grâu, acid hialuronic, extract de lămâie, extract de afine, zaharoză, proteine din soia.

Descriere brand

NO INHIBITION întruchipează plăcerea de a căuta excelența, chiar și în cele mai mici detalii.

Pentru a da substanță dorinței și valoare fiecărui rezultat.

Fiecare cerere are un răspuns

Salonul oferă o gamă completă de servicii, inclusiv ondulare, îndreptare și vopsire, pe lângă sistemul inovator de reînnoire a vârstei bazat pe acid hialuronic pentru a contracara semnele îmbătrânirii și a reda strălucirea culorii părului. NO INHIBITION ofera tot ce ai nevoie pentru a mentine rezultatele serviciilor de salon acasa si o linie completa de styling pentru a da forma creativitatii. „

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review