Pepta-Bright, Crema-Ser Iluminatoare, Indeed Labs, 30 ml

135,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.

Descriere

Pepta-Bright, Crema-Ser Iluminatoare, Indeed Labs, 30 ml Beneficii: Uniformizeaza textura si tonul pielii Reduce petele pigmentare Reda luminozitatea tenului Pepta-bright™ este un ser cu textura cremoasa si o formula usoara, imbogatita cu peptide, ce ajuta la uniformizarea texturii si a tonului pielii, fiind eficient impotriva petelor pigmentare. Spre deosebire de alte produse cosmetice de iluminare a tonului pielii, serul nu contine ingrediene cancerigene sau toxice precum hidrochinona, acidul kojic, mercurul sau parabenii. Poti observa rezultate in aproximativ 2 saptamani de la prima aplicare, daca produsul este folosit cu regularitate. Ingrediente cheie: Chromabright ajuta la blocarea unui element numit tyronzonaze, ce joaca un rol important in productia de melanina. Chromabright inhiba acest proces la nivel enzimatic, dar si actiunea factorilor de mediu, precum razele UV. Sepiwhite este o molecula pura foarte usoara care scade riscul de aparitie a petele pigmentare. Acesta este un antagonist al hormonului responsabil de productia de melanina, numit alfa-MSH. Sepiwhite este un ingredient activ cu proprietati de iluminare a tenului demonstrate stiintific, ce imbunatateste aspectul tenului tern. Melanostatine™ 5 este o peptida biomimetica care blocheaza sinteza malaninei, prevenind aparitia petelor maronii. Instructiuni de folosire: Aplica o cantitate mica de crema pe fata curata si uscata, dimineata si seara. Dupa aplicare poti folosi crema ta obisnuita, iar la final crema de protectie solara. Ingrediente: WATER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHYL ISOSORBIDE, ISODECYL NEOPENTANOATE, ISONONYL ISONONANOATE, PROPANEDIOL, ARACHIDYL ALCOHOL, UNDECYLENOYL PHENYLALANINE, SODIUM LACTATE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, LACTIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, OCTADECENEDIOIC ACID, POLYACRYLATE-13, PEG-100 STEARATE, TRIETHANOLAMINE, ARACHIDYL GLUCOSIDE , PHENYLETHYL RESORCINOL, PHENOXYETHANOL , POLYISOBUTENE, CAPRYLYL GLYCOL, DIMETHYLMETHOXY CHROMANYL PALMITATE, XANTHAN GUM, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 20, SODIUM HYALURONATE, DEXTRAN, NONAPEPTIDE-1 https://www.youtube.com/shorts/OMXooGABrpU

Descriere brand

Când Indeed Labs s-a lansat în 2010, scopul lor a fost să aducă formule de înaltă calitate, nu doar un ingredient, pentru a oferi rezultatele pe care consumatorii le căutau. De aceea, Nanoblur-ul lor premiat a fost primul lor produs, captând atenția globală cu formula revoluționară. Nanoblur oferă rezultate instantanee, creând o categorie nouă și încă nu există nimic asemănător pe piață. Scopul a fost ca oamenii să se simtă confortabil arătându-și pielea reală, atât în ​​fața camerelor HD, cât și în viața reală. Nanoblur le-a arătat clienților ce înseamnă a fi o linie de îngrijire a pielii foarte bine direcționată, cu transparență și prețuri accesibile.

De atunci, Indeed Labs a creat o întreagă linie de produse de îngrijire a pielii extrem de eficiente, premiate și susținute de știință, care oferă rezultate reale oamenilor reali. De la piele sensibilă, la pete de îmbătrânire, la pierderea de umiditate și riduri, produsele Indeed Labs sunt concepute pentru a răspunde diferitelor preocupări ale oamenilor și le oferă puterea de a-și defini propria frumusețe.

Indeed Labs folosește cel mai înalt nivel de substanțe active posibil pentru a oferi cele mai bune rezultate, ceea ce nu se făcea la momentul respectiv. În ceea ce privește primele, Indeed Labs a demonstrat în repetate rânduri că sunt lideri în inovare, cum ar fi prin adoptarea bakuchiolului, prima alternativă pe bază de plante la retinol. Lista lor de „premiere pe piață” nu este doar impresionantă, dar adesea produsele lor sunt duplicate de alte mărci. Ceea ce face ca produsele Indeed Labs să fie unice este că sunt produse hibride, care combină multiple beneficii într-o singură formulă. După ce au aflat despre legătura dintre sănătatea intestinului și sănătatea pielii, vor lansa în curând un produs certificat pentru microbiom.

„Pe lângă faptul că suntem primii pe piață cu inovație, încercăm să împingem întotdeauna limitele pentru schimbare și să lucrăm pentru a îmbunătăți lucrurile”, spune Dimitra Davidson, Președinte și COO al Indeed Labs. Pentru a construi încrederea în Indeed Labs, există un motiv în spatele a tot ceea ce fac. Una dintre primele companii care a indicat ingredientele de pe ambalajele lor într-un efort de a educa consumatorii, Indeed Labs se concentrează pe ingrediente sigure, asigurându-se că toate ingredientele nu sunt toxice, nu sunt testate pe animale și nu sunt dăunătoare mediului. Înțelegând numeroasele nevoi diverse ale consumatorilor, Indeed Labs s-a concentrat întotdeauna pe produse care sunt eficiente și pot aborda diferitele preocupări ale consumatorilor; 85% dintre produsele oferite în sortimentul lor sunt vegane.

O altă piatră de temelie a mărcii este să fii real și sincer. „Am vrut să aducem un punct de diferență consumatorilor; știam că markup la produsele din această industrie era destul de mare și consumatorii plăteau prețul”, spune Dimitra. „De asemenea, mărcile cheltuiau dolari de marketing pe campanii care le-au oferit consumatorilor așteptări nerealiste, folosind modele și celebrități cu aer periat. Frustrați de lipsa de transparență și de abordarea tradițională a pielii sănătoase, împreună cu provocarea de a găsi produse de calitate la prețuri accesibile, am decis să creăm o îngrijire a pielii orientată spre rezultate, orientată spre rezultate, pentru toți consumatorii de pretutindeni. Toate aceste variabile ne-au determinat să lansăm un brand care sa concentrat pe inovație, formule de calitate și accesibilitate, în ceea ce privește prețul și distribuția cu amănuntul.”

Într-o altă mișcare inovatoare, Indeed a optat pentru ceva neconvențional. Într-o perioadă în care ambalajele colorate nu existau în industrie, ei au luminat insula de îngrijire a pielii cu ambalajele lor strălucitoare și îndrăznețe, pentru prima dată, făcând îngrijirea pielii bazată pe știință distractiv!

În loc să producă o lansare după alta, își organizează cu atenție ofertele pentru a se asigura că nu sunt risipitoare sau nu complică prea mult viața oamenilor. Pentru a oferi cele mai bune produse posibile, Indeed Labs examinează fiecare detaliu și pune la îndoială totul pentru a continua să evolueze brandul și ofertele lor. Deși formulele concentrate sunt demne de etichete de lux, au un preț accesibil. Reformulează în mod constant favoritele fanilor pentru o eficacitate maximă, iar fiind o companie mică, le permite să fie agile și să aducă soluții pe piață foarte rapid.

Dimitra însăși intră chiar în magazine pentru a vorbi cu clienții pentru a se conecta și a primi feedback-ul lor. Ea spune: „Cred că este clar că suntem întotdeauna despre consumator și aducem consumatorului cea mai bună valoare; Nu cunosc multe mărci care să conducă cu asta și doar atât!” Astăzi, atenția depășește și consumatorul. Într-adevăr, Labs pledează pentru frumusețea conștiinței. De la formulări până la mediu, niciun brand de frumusețe nu are toate soluțiile, dar Indeed Labs examinează în mod constant modul în care se pot descurca mai bine.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review