Pensula machiaj Real Techniques Brush Crush Shadow No.305

Real Techniques
48,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Real Techniques
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Caracteristici cheie:

O colecție în ediție limitată concepută pentru a fi spațiu instagramabil, gheață cosmică și tendințe metalice.
Beneficii:

Are un conic moale care amestecă perfect fardul de ochi pe pleoapă
Peri sintetici tăiați la comandă, ușor de curățat și 100% fără cruzime

Descriere brand

Real Techniques este una dintre primele mărci care oferă instrumente inovatoare de calitate, premiate și inovatoare, la o valoare excelentă, pentru produsele de frumusețe din întreaga lume. Din 2011, Real Techniques creează instrumente și accesorii pentru a vă ajuta să profitați la maximum de machiajul dvs. preferat. Cu o comunitate de frumusețe de peste 5 milioane, Real Techniques® se străduiește să inspire, să educe și să-și împuternicească fanii, să profite la maximum de produsele lor preferate. Indiferent dacă vă străduiți să obțineți cel mai bun aspect, fără machiaj sau sunteți pe punctul de a debuta în acest domeniu, Real Techniques® are instrumentul perfect pentru dvs.

Treceți la nivelul următor cu pensulele și seturile de pensule individuale. De la fondul de ten, la fardul de ochi și de la fardul de obraz, până la pudră, puneți accentul pe caracteristicile preferate. Pensulele calitative, de prestigiu, ușor de utilizat și ușor de curățat, vă ajută să creați contururi definite, să creați acoperire și să dobândiți pe cel mai bun aspect al produselor de makeup.

Optimizați-vă rutina de frumusețe cu bureții de machiaj versatili, proiectați cu o tehnologie revoluționară de spumă, fără latex pentru a amesteca uniform machiajul pentru un finisaj neted și îmbunătățit. Bureții miraculoși, Real Techniques, pot fi folosiți umezi sau uscați. În calitate de producători ai Buretelui de machiaj # 1, Miracle Complexion Sponge®, Real Techniques vă aduce bureții perfecți pentru a vă ajuta: să construiți acoperire cu fundație lichidă, să neteziți și multe altele!

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review