Paleta de machiaj Natural Beauty ID, New York - Benecos

Benecos
73,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Benecos

Descriere

Orașul care nu doarme niciodată.

Hey, New York! Descopera atitudinea americana față de viață cu paleta reîncărcabilă, durabilă, sustenabila, care poate fi personalizată și reumplută din nou și din nou. O pudră de contouring, un iluminator și patru farduri de pleoape te duc direct în emblematicul Broadway sau în prea plinul Times Square: un oraș la fel de individual ca tine și machiajul tău - elegant și șic. Beauty ID pentru momentele tale din Manhattan! 

Beauty ID New York conține:

  • 1 Pudra contouring bio Ash Contour, refill
  • 1 Highlighter pentru ten Shooting Star, refill
  • 1 Fard de pleoape bio Ballerina Glam, refill
  • 1 Fard de pleoape bio Whipped Cream, refill
  • 1 Fard de pleoape bio Pearl Onyx, refill
  • 1 Fard de pleoape bio Matt Plum, refill 

*BONUS: poti reincarca paleta la nesfarsit cu fardurile refill puse la dispozitie de Benecos, avand de ales intre: farduri de pleoape, blush, pudra compacta, iluminator, pudra contouring, bronzer si orice combinatie intre ele!

Paleta permite nu mai putin de 29.723 de combinații. Cel mai greu va fi să te decizi:)

Descriere brand

Filozofia noastră
Într-un cuplu căsătorit din 2008, Silke și Stephan au avut o viziune pe care au făcut-o realitate. Ei au avut un obiectiv simplu de a crea un brand de cosmetice naturale care să ofere cele mai bune produse cosmetice convenționale pline de farmec cu ingrediente organice certificate, care economisesc resursele. s-a născut benecos! bene înseamnă „bun” în latină și cos pentru „cosmetice”, brandul înseamnă literalmente produse cosmetice bune.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review