NOU

Nobiletil, 20 fiole x 11ml, Marnys

Marnys
115,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Încurajarea învățării
Acest produs contine flavonoidul Nobiletin, extras din Citrus depressa, Laptisor de matca si vitamine. Format convenabil de flacon.

MARNYS® Nobiletil conține ingrediente precum Nobiletin, un flavonoid natural derivat din coaja de Citrus depressa (mandarina taiwaneză), cu un conținut minim de 90%. Formularea MARNYS® Nobiletil conține în plus 2 g de lăptișor de matcă și vitaminele B9 (acid folic) și B5, care participă la funcționarea mentală normală.

MARNYS® Nobiletil prezintă un interes deosebit pentru adulții care doresc să-și mențină dezvoltarea mentală și facilitează buna funcționare a proceselor metabolice.

Ingredientele din MARNYS® Nobiletil oferă următoarele proprietăți:

Acidul pantotenic (vitamina B5) contribuie la dezvoltarea psihică normală și la producerea și metabolismul normal al unor neurotransmițători (EFSA). Contribuie la metabolismul energetic normal și reduce oboseala și oboseala.
Nobiletin este un flavonoid care se găsește în coaja multor citrice și a fost studiat pe scară largă datorită proprietăților sale sănătoase interesante.
Lăptișorul de matcă este foarte concentrat (2000 mg), este hrana reginei albine și se caracterizează prin raportul dintre acizii grași nesaturați implicați în metabolismul generator de energie, în special acidul 10-hidroxi-2-decenoic (10-HDA).
Vitamina B9 (acid folic) crește nivelul de acid folic la femeile însărcinate, deoarece un nivel scăzut este un factor de risc în dezvoltarea defectelor tubului neural la făt (EFSA).

ADMINISTRARE: Luați 1 flacon pe zi înainte de micul dejun. Scutura bine inainte de folosire.

INGREDIENTE: Deionized water, royal jelly, fructose, acidity regulator (citric acid), olive oil, preservative (potassium sorbate), pantothenic acid (vitamin B5), nobiletin (Citrus depressa extract powder), folic acid (vitamin B9), and flavours.


ACTIVE INGREDIENTS PER SHOT %NRV
Royal Jelly 2000 mg
Pantothenic acid 6 mg 100
Nobiletina 3,4 mg
Folic Acid 200 μg 100
%NRV (nutrient reference value)


Nobiletin din Taiwan Tangerine: Citrus depressa


Shikwasa (Citrus depressa), numită și mandarină din Taiwan, lămâie plată sau lămâie Hirami, este un fruct citric mic, verde, bogat în flavonoide, originar din Taiwan și insula japoneză Okinawa. Este într-adevăr dulce-amărui și este adesea folosit ca înlocuitor al lămâii sau limei obișnuite pentru a însoți mesele, deși este folosit și pentru a face un suc galben, care în unele locuri din Asia se vinde îndulcit și îmbuteliat.

Fructele Tangerine din Taiwan conțin numeroase substanțe bioactive pe bază de flavonoide și vitamine care participă la activitatea antioxidantă. Nobiletin este un flavonoid izolat de coaja sa și este clasificat ca un flavonoid O-metilat.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review