Masca ochi anticearcane cu lavanda si argila naturala - Irisana

59,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Mască de ochi ce contine argilă naturală și lavandă - Irisana. Îmbunătățește circulația, ameliorează ochii umflați, pungile și cearcănele. Relaxare pentru ochii tăi.

UTILIZAREA LA CALD: Incalziti la cuptorul cu microunde. Prima dată și ca referință, încălziți timp de 30 de secunde. Adaugati timpi de incalzire succesiva până când se atinge temperatura dorită. Timpul total nu trebuie să depășească 2 minute.

UTILIZAREA la RECE: Puneți într-o pungă cu fermoar, în interiorul congelatorului până când se atinge temperatura dorită.

ÎNGRIJIREA ȘI DEPOZITAREA PRODUSULUI: A se păstra într-un loc uscat și aerisit. Poate fi păstrata și la congelator, într-o pungă cu fermoar. Nu scufundați în apă. Scoateți saculetul interior și spălați doar husa exterioara manual. Nu se calca. Nu usuca la uscator. Reutilizabila și reciclabila.

AVERTIZĂRI: Dupa ce incalziti la microunde, verificați temperatura înainte de aplicarea pe ochi. Nu utilizați mai mult de 20 de minute la rând și lăsați să treacă 20 de minute înainte de următoarea aplicare. Lasati sa se raceasca complet inainte de reincalzire. Nu se fierbe. Dacă observați disconfort, încetați să o utilizați. Dacă disconfortul persistă, consultați medicul dumneavoastră. Nu este potrivita pentru persoanele cu afecțiuni sau sensibilitate specială a pielii. În caz de sarcină, consultați medicul. Nu este potrivita pentru dormit.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review