NOU

MagVital Forte, 14 fiole X 25ml, Marnys

Marnys
97,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Magneziu din mai multe surse cu biodisponibilitate ridicată
Conține trei surse de magneziu într-o formulare lipozomală. Pentru performanțe musculo-scheletice

MARNYS® MagVital Forte este o combinație exclusivă de trei surse de magneziu: citrat de magneziu, sulfat de magneziu și pidolat de magneziu, care oferă o biodisponibilitate ridicată și o cantitate mare de magneziu elementar datorită formulării sale cu lipozomi multi-surse.

MARNYS® MagVital Forte ajută la performanța osteomusculară la adulți.

Este un supliment alimentar pentru persoanele care doresc să-și mențină capacitatea osteomusculară datorită activităților zilnice sau vârstei, și care preferă formulările lichide biodisponibile pentru a asigura un nivel optim de săruri de magneziu cu o bună tolerabilitate.

MARNYS® MagVital Forte și formula sa lipozomală multi-sursă au următoarele caracteristici:

Sărurile de magneziu lipozomate furnizează cantități suficiente din acest mineral deoarece:
Citrat: este de natură organică și are solubilitate și biodisponibilitate bune.
Pidolat: este o formă organică de magneziu legată de un aminoacid, care este o modalitate eficientă de absorbție și reținere a magneziului.
Sulfat: aceasta este o sare anorganică și este una dintre sărurile care furnizează cea mai mare cantitate de magneziu elementar.
Asocierea sărurilor de magneziu cu lipozomul crește biodisponibilitatea, deoarece fosfolipidele (care se găsesc în mod natural în bilă și mucoasa gastrointestinală), contribuie la digestie și îmbunătățește absorbția nutrienților deoarece acționează ca o barieră protectoare împotriva acidului gastric și a enzimelor digestive.
Bine tolerat.
Magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor și la menținerea oaselor (EFSA).
Contribuie la echilibrul electrolitic al organismului (EFSA).
Magneziul contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea oboselii și oboselii (EFSA).
Formularea MARNYS® MagVital Forte este potrivită pentru vegani.

Fiole de băut cu o singură doză, convenabile și ușor de utilizat, cu aromă de portocale

ADMINISTRARE: 1 flacon pe zi, de preferință dimineața. Agitati bine inainte de folosire.

INGREDIENTE: Purified water, fructose, magnesium pidolate, magnesium sulphate, magnesium citrate, emulsifiers (phosphatidylcholine and polysorbate 20), flavourings (natural flavouring and orange flavouring), acidity regulator (citric acid), preservative (potassium sorbate), thickener (xanthan gum), sweeteners (sodium cyclamate and sucralose) and colouring (β-carotene).


ACTIVE INGREDIENTS BY VIAL % VRN
Magnesium 1 375 mg 100
% NRV (Nutrient Reference Value)

Ce este Magneziul?

Este un mineral care se găsește în corpul nostru și este al patrulea ca abundență. Un adult conține 25 g de magneziu în organism, din care 35% se găsește în mușchi și țesuturi moi, iar restul de 65% în țesutul osos.

Magneziul joacă un rol în peste 300 de reacții enzimatice și este implicat în metabolismul energetic, sinteza proteinelor și contracția musculară, printre altele. Magneziul este implicat îndeaproape în menținerea echilibrului electrolitic celular prin asocierea sa cu sodiul, potasiul și calciul.

Majoritatea legumelor verzi, semințele de leguminoase, mazărea, fasolea și nucile sunt bogate în magneziu, la fel ca unele fructe de mare, condimente și făină de soia, toate care conțin de obicei peste 500 mg/kg greutate proaspătă.

Ce sunt lipozomii?


Lipozomii sunt vezicule microscopice, goale, sferice compuse din două straturi de lipide (acizi grași).

Principalele componente ale lipozomilor sunt fosfolipidele, care au caracteristica de a avea o latură solubilă în grăsimi și una solubilă în apă (amfipatică). Această caracteristică a fosfolipidelor conferă lipozomilor caracteristici unice, cum ar fi auto-sigilarea în medii apoase, și îi face un sistem purtător excelent cu aplicații în diferite domenii, cum ar fi alimentația, cosmeticele și produsele farmaceutice.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review