NOU

Mag Vital, 20 fiole X 10ml, Marnys

Marnys
97,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Triplează proprietățile magneziului în mușchi și oase
Conține magneziu și vitamina B6 pentru mușchii tăi și sinteza proteinelor

MARNYS® Mag Vital este o combinație unică de trei surse de magneziu (citrat, sulfat și pidolat de magneziu) și vitamina B6 care facilitează performanța musculo-scheletică și nervoasă.

Magneziul este absorbit în tot tractul intestinal, dar locul maxim de absorbție (90%) este în intestinul subțire (jejun și ileon). Combinația de citrat, sulfat și pidolat de magneziu în MARNYS® Mag Vital permite o absorbție a sărurilor de magneziu mai mare de 85% și un profil de toleranță gastrointestinal îmbunătățit [Coudray (2005); Ranade (2001)].

MARNYS® Mag Vital și acțiunea incredibilă a ingredientelor sale triplează proprietățile magneziului deoarece:

Magneziul contribuie la funcționarea normală a mușchilor și la menținerea oaselor (EFSA).
Magneziul contribuie la echilibrul electrolitic din organism (EFSA).
Vitamina B6 și magneziul din formula MARNYS® Mag Vital contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la reducerea oboselii și oboselii (EFSA).
Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal (EFSA).
Magneziul și vitamina B6 contribuie la sinteza normală a proteinelor și, respectiv, la metabolismul acestora (EFSA).
Magneziul participă la procesul de diviziune celulară (EFSA).
MARNYS® Mag Vital este un supliment alimentar conceput pentru acele persoane cărora le place să facă sport zilnic, într-un mod mai mult sau mai puțin intens, și care se gândesc la performanțele lor musculo-scheletice, fie din cauza obiceiurilor sportive, fie din cauza vârstei. De asemenea, este ideal pentru persoanele care doresc să-și mențină funcția neuronală, precum și pentru cei care doresc să atenueze oboseala și oboseala prin optimizarea metabolismului.

Flaconul cu doză unică de băut MARNYS® Mag Vital este un format inovator și convenabil, deoarece facilitează administrarea și transportul ușor.

Formularea MARNYS® Mag Vital este potrivită pentru vegani.

Administrare: Luați 1 flacon (11 ml) pe zi. Agitați înainte de utilizare.

Ingrediente: Deionized water, fructose, magnesium sulfate, magnesium L-pidolate, magnesium citrate, flavours, pirydoxine hydrochloride (vitamin B6), preservative and sucralose.

Ce este Magneziul?

Magneziul este un mineral care se găsește în corpul nostru și este al patrulea cel mai abundent. Adulții conțin 25 g de magneziu în organism, 35% se găsește în mușchi și țesuturi moi, iar restul de 65% în țesutul osos.

Magneziul este implicat în peste 300 de reacții enzimatice, metabolismul care produce energie, producția de proteine și contracția musculară, printre altele. Magneziul este strâns implicat în menținerea echilibrului electrolitic celular prin asocierea sa cu sodiul, potasiul și calciul.

Majoritatea legumelor verzi, semințele de leguminoase, mazărea, fasolea și nucile sunt bogate în magneziu, precum și unele crustacee, condimente și făină de soia, toate care conțin în general peste 500 mg/kg greutate proaspătă.


Magneziul și mușchii


Mușchiul este format din fibre care sunt puternic inervate de sistemul nervos, iar contracțiile acestora se datorează unui semnal electric care „stimulează” celulele musculare, ceea ce declanșează o serie de procese biochimice în care sunt implicate mai multe minerale, fiind cel mai important Calciul și Magneziu. Calciul este responsabil de contracția musculară, iar magneziul îi antagonizează efectele, adică activitatea magneziului permite mușchiului să se relaxeze.

Astfel, circuitul nervos este responsabil de controlul contractiei musculare, determinand numarul, succesiunea si forta contractiei musculare. Există două cauze majore ale oboselii musculare: limitări ale capacității unui nerv de a genera un semnal susținut (oboseală neuronală) și capacitatea redusă a fibrei musculare de a se contracta (oboseală metabolică).

Oboseala musculară este definită ca o producție scăzută de forță sau putere ca răspuns la activitatea contractilă. Țesutul muscular se recuperează și se regenerează în timpul odihnei, în timpul somnului și după o rutină de antrenament. Pentru a evita oboseala musculara este foarte important sa te hidratezi, sa ai o alimentatie buna, sa nu te antrenezi prea mult si cu intensitate mare si sa folosesti suplimente inainte si dupa fiecare sedinta.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review