12%

Luciu de buze, Sunlust, Soleil, Tom Ford, 7 ml

TOM FORD
231,44 RON (TVA inclus) 263,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
TOM FORD
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acest luciu strălucitor, non-lipicios, oferă buzelor într-o culoare strălucitoare trandafir-piersica. Captând strălucirea înflăcărată a razelor solare aurii, ediția limitată Sunlust Lip este un luciu foarte sidefat, ultra-aurit, care își schimbă nuanțele pentru a dezvălui un nou efect. Formulat cu pigmenți încapsulați care se descompun la aplicare, ajutând culoarea să se transforme în fața ochilor. Luciul de buze devine auriu, apoi se schimbă într-o strălucire moale și măgulitoare de trandafir piersici, care strălucește cu irizații și obține o strălucire subtilă. Ambalat într-o componentă elegantă, în tonuri aurii, care arată luciul ca o comoară din interior, Sunlust Lip este o culoare râvnită pentru adevăratul iubitor de soare.

Descriere brand

Fiecare parfum Tom Ford a fost inspirat din trecutul plin de farmec al parfumului - când cele mai prețioase ingrediente din lume au fost folosite pentru a crea parfumuri de sofisticare supremă. O oglindire a modei, „colecțiile” sunt inspirate de o temă specifică: variații jucate pe nota delicios de sufocantă a White Musk (2009), care ne conduce în exotica Jardin Noir (în 2012), împreună cu rotiri pe oudh. „Am vrut să revizuiesc oudhul de ani de zile. Este unul dintre cele mai nesfârșite ingrediente fascinante din paleta parfumierului. Pentru acea colecție, am explorat modul în care nota de oud s-ar putea împleti cu alte ingrediente prețioase din cultura bogată și istorică și tradițiile artizanale din Orientul Mijlociu. ”

Și alături de linia „semnătură” Tom Ford, „Colecția Private Blend„ este propriul meu laborator personal de parfumuri; acolo am capacitatea de a crea parfumuri foarte speciale, originale, care nu sunt constrânse de convențiile de producere a parfumurilor uzuale. Private Blend este conceput având în vedere adevăratul cunoscător al parfumurilor ”, așa îl descrie însuși designerul / iubitorul de parfumuri. Fiecare parfum începe cu extractul prețios dintr-o singură notă: chihlimbar, tutun, violeta neagră, piele, gardenie ...

Indiferent de colecția pentru care creează, este întotdeauna într-un mod complet purtabil (și partajabil) - urmând tradiția istorică în parfumerie, când genul era „neclar”, Tom Ford crede că bărbații și femeile pot purta oricare dintre parfumurile sale.

tom ford

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review