Lego Friends, Misiunea de salvare a delfinilor, 41378, 6+

282,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Lăsați micul dvs. constructor să se cufunde într-o cursă pentru a salva un delfin prins și să găsească comoara ascunsă cu jucăria creativă LEGO Friends 41378 Misiunea de salvare a delfinilor. Acest set de joacă pentru delfini le permite copiilor să joace o misiune de salvare LEGO subacvatică, în timp ce Stephanie se scufundă cu ambarcațiunea ei submersibilă pentru a elibera un delfin lovit dintr-o epavă. Catargul naufragiului este articulat, astfel încât Stephanie să-l poată ridica pentru a elibera delfinul cu brațul de prindere al ambarcațiunii sale. Un cufăr de comori ascuns plin de pietre prețioase adaugă o altă dimensiune acțiunii, la fel ca și harta piratului textil care dezvăluie informații secrete atunci când este periată cu apă. Dar cine va găsi mai întâi harta, Stephanie sau fata rea Kacey? Singura certitudine este distracția pe care fanul tău Friends se va bucura atunci când decid cine câștigă această vânătoare de comori LEGO!

Include 2 mini-papuși: Stephanie și Kacey, plus 2 figurine de delfini.
Include un submarin de jucărie cu o sferă de vizualizare cu parbriz articulat, plus un scuter subacvatic, epavă cu catarg cu balamale și o mini insulă cu un portbagaj de comori.
Elementele accesorii includ o hartă cu comori din material textil reactiv la apă, 2 peruci, 2 căști de scufundări, elemente de coral și creaturi marine, cufăr de comori cu pietre prețioase, minge, sticla, aripioare, seringă, biberon și un instrument de apucare.
Inspiră-ți micul constructor să plece într-o misiune de salvare LEGO.
Ajutați-vă copilul să exploreze cum să aibă grijă de bunăstarea unui animal cu această jucărie creativă.
Copiilor le va plăcea să joace cursa captivantă către comoara dintre Stephanie și Kacey.
Harta comorilor textile reactivă la apă adaugă un element de surpriză.
Combină acest set de joacă pentru delfini cu alte jucării de salvare a animalelor LEGO Friends, cum ar fi Misiunea de salvare a țestoaselor 41376, Centrul de salvare a farului 41380 și seturile de barca cu misiune de salvare 41381 pentru a extinde distracția plină de acțiune.
Utilizați aplicația LEGO Life pentru a accesa instrucțiunile intuitive de construcție ale acestui kit de construcție Instructions PLUS. Ajutați și constructorii mai tineri prin procesul de construire, cu funcții de zoom, rotire și mod fantomă ușor de utilizat pentru a-și vizualiza creațiile pe măsură ce merg.
Seturile LEGO Friends încurajează jocul imaginativ și fac construcția creativă și distractivă.
Această jucărie pentru fete și băieți face parte din lumea LEGO Friends a eroilor de zi cu zi și a scenariilor interesante din lumea reală.
Vehiculul de salvare submarin măsoară peste 8 cm înălțime, 14 cm lungime și 11 cm lățime.
Epava măsoară peste 13 cm înălțime, 20 cm lungime și 11 cm lățime.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Produse recomandate