Laino Pasta de argila verde super fina 350g

Laino
46,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laino
16,00 RON (TVA inclus)

Descriere


Purifiantă - Reechilibrantă

Mască & Cataplasmă

99% ingrediente de origine naturală

Fără parfum - Fără coloranți

0% parabeni - 0% fenoxietanol

Laino a selecționat Argila Verde Superfină Montmorillonite, recunoscută din antichitate pentru puterea de a absorbi excesul de sebum, purifiere și reechilibrarea epidermei datorită bogăției de oligo-elemente și minerale.


Adepta măștilor pregătite acasă? Argila verde pudră este ideală în orice combinație.

Precauții: Înainte de prima utilizare testați toleranța pe antebraț. În caz de roșeață sau disconfort în timpul aplicării, clătiți imediat. Argila verde nu trebuie să se usuce. Aceasta trebuie udată constant cu pufuri de apă (încercați apele florale Laino).

Mască: Aplicați pasta umedă pe tenul curățat, lăsați să acționeze timp de 5 minute maxim și clătiți cu apă călduță.

Cataplasmă: Aplicați în strat gros pe zona interesată (1-2 cm). Acoperiți cu un prosop și lăsați să acționeze timp de 1-2 ore. Îndepărtați înainte ca pasta să se usuce sau rehidratați la nevoie.

Descriere brand

De mai bine de 60 de ani, LAINO ofera produse de hidratare si igiena realizate din ingrediente autentice si naturale. Aceste substanțe active au fost folosite încă din Antichitate și recunoscute pentru eficacitatea lor de aproape 3000 de ani. Ca și măslinul, folosit de femeile romane și egiptene pentru a-și hrăni pielea și a-și păstra tinerețea; shea, dintr-un copac sacru din Africa și folosit de femeile africane pentru a calma pielea uscată, sau chiar argan, un ingredient rar și prețios recunoscut de femeile berbere din Maroc pentru fermitatea și păstrarea pielii de la îmbătrânire.

LAINO își extrage astfel autenticitatea din istoria bazinului mediteranean și moștenește un trecut de o mie de ani de tradiții și know-how cosmetic.

Detalii

Greutate
0.4
Brand
Tipul de piele
Mixtă, Normală, Uscată
Tipul de ten
Gras, Mixt, Normal, Uscat

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review