Lac de unghii semipermanent OPI Gel Color Pink Ladies Rule The School, 7.5ml

OPI
127,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
OPI
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

OPI GelColor este o formulă de gel 100%! Are o sticlă distinctivă și o perie personalizată și o formulă de gel care se aplică ca lacul obișnuit. Aplicare incredibil de rapidă și curățare rapidă ușoară ... în doar 4 minute! OPI oferă o gamă uimitoare de culori care sunt de lungă durată, permițând până la 14+ zile de uzură fără a tăia, dezlipi sau pierde strălucirea. OPI se fixează în mod convenabil atât în lămpi LED, cât și în lămpi UV. Eliminarea nu poate fi mai ușoară în doar câteva minute!

Aplicația GelColor by OPI:
Pasul 1: Pregătirea meticuloasă pentru unghii - asigurând împingerea cuticulei de pe placa de unghii și îndepărtarea tuturor contaminanților de suprafață cu un detergent.
Pasul 2: Aplicația GelColor by OPI Base Coat - asigurați-vă că agitați sticla pentru a amesteca și îndepărtați produsul în exces din perie înainte de aplicare. Aplicați stratul de bază pe unghie și asigurați-vă că acoperiți marginea liberă. Se lasă timp de 10 sec / lumină LED sau 1 min / lumină UV.
Pasul 3: GelColor prin aplicația OPI Color - asigurați-vă că agitați sticla energic și îndepărtați produsul în exces din perie ștergându-l pe gâtul sticlei. Aplicați un strat foarte subțire de culoare și asigurați-vă că acoperiți marginea liberă. Se lasă pentru 30 sec / lumină LED sau 2 minute / lampă UV. Repetați pasul 3 pentru un al doilea strat.

Rehidratează - asigură-te că rehidratezi unghiile și cuticulele cu un ulei pentru cuticule și repetă acest lucru de două ori pe zi pentru a menține și a promova o uzură mai lungă.

Descriere brand

O companie de familie dedicată produselor de cea mai înaltă calitate și bunăstării clienților, OPI a fost de mult timp lider în comunitate și în industria profesională a frumuseții. Pur și simplu, sunt dedicați excelenței.

OPI a fost fondată în 1981 de președintele și CEO-ul George Schaeffer, care a imigrat în SUA în copilărie din Europa de Est după cel de-al doilea război mondial. OPI continuă să fie deținută de o familie, cu Schaeffer la conducere și a devenit lider mondial în domeniul îngrijirii profesionale a unghiilor.

Cu această poziție vine responsabilitatea, iar OPI s-a angajat întotdeauna să ofere clienților cea mai bună calitate în produse și servicii. Încă de la începuturile sale, OPI a străpuns barierele din industria unghiilor. Schaeffer a fost unul dintre primii din industria unghiilor care s-a concentrat asupra și a limitat vânzările de produse către și numai prin profesioniști în domeniul frumuseții și care și-a dat seama de importanța educației atât în ​​vânzarea, cât și în utilizarea produsului. Încă de la început, OPI și-a arătat angajamentul față de calitate punând numere de lot, instrucțiuni și ingrediente pe toate produsele pe care le vinde. OPI are o echipă dedicată de oameni de știință care asigură calitatea și siguranța produselor și aduc cea mai recentă tehnologie și progrese la ofertele sale de produse.

OPI preia, de asemenea, o conducere în industria profesionistă a frumuseții în creșterea standardelor prin care operează industria. OPI este activă în numeroase asociații din industrie al căror scop este să asigure păstrarea întotdeauna a siguranței consumatorilor, prin produse și servicii care sunt dezvoltate pentru a îndeplini și a depăși standardele de siguranță. Compania colaborează îndeaproape cu agenții federale, de stat, locale și internaționale și oameni de știință în același scop.

Detalii

Brand
OPI

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review