Lac de unghii, 880 Orange Mix, 10 Days Long, Deborah, 11 ml

Deborah
25,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Deborah
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Perfecțiune de durată pentru o săptămână întreagă fără retușuri. Un singur strat este suficient pentru a conferi unghiilor o culoare puternică și o strălucire ultra-lucioasă. Peria maxi de înaltă precizie special concepută asigură o acoperire completă și o aplicare ușoară cu un singur strat. Fără formaldehidă, toluen, DBP sau camfor.

Descriere brand

Fondată în 1903 și acum la a patra generație, compania este condusă de o pasiune caracteristică italiană pentru crearea cosmeticelor perfecte: o formulă de înaltă calitate la un preț corect, care oferă fiecărei femei acces la un machiaj cu aspect profesional.


DEBORAH MILANO: FRUMUSEȚE ITALIANĂ DIN 1962


Deborah Milano, din 1962 este excelența Made in Italy. Creativitate, frumusete, pasiune, atentie la detalii, gust. Capacitatea integral italiană de a propune, odată cu accesibilitatea producției industriale, rafinamentul și originalitatea produselor artizanale, transformate de inspirația unor designeri cunoscuți în „obiecte la atingere” surprinzătoare.


LABORATOR DE INOVAȚIE
LABORATORELE GRUPULUI DEBORAH


Echipa de experți în cercetare și dezvoltare a laboratoarelor Deborah Group face toate eforturile atunci când vine vorba de a oferi un flux constant de tehnologii, formulări și texturi originale, de ultimă generație, pentru a menține marca în fruntea curbei cosmeticelor.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review