NOU

L-Carnitine 2000mg, 20 fiole X 10ml, Marnys

Marnys
115,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

L-Carnitina: transport pentru grăsimi
Flacoane practice, cu doză unică, de băut, care conțin 2000 mg de L-carnitină lichidă. Cu suc de portocale.

MARNYS® L-Carnitine 2000 conține 2000 mg de L-Carnitină, un compus natural care poate fi sintetizat în organism din aminoacizii esențiali lizină și metionină, sau ingerat prin dietă. Se depozitează în principal în mușchiul scheletic, dar se găsește și în plasmă (deși în concentrații mult mai mici).

L-Carnitina din MARNYS® L-Carnitine 2000 este unul dintre cele mai utilizate ingrediente nutritive pentru sportivi și pentru persoanele care acordă o atenție deosebită metabolismului lor generator de energie.

L-carnitina joacă un rol esențial în metabolismul generator de energie, în special în transferul acizilor grași în interiorul celulelor pentru β-oxidarea ulterioară. L-Carnitina este o moleculă găsită în mod natural și foarte concentrată în mușchi (mai mult de 95% din carnitina totală).

MARNYS® – Martínez Nieto S.A. lucrează doar cu furnizori certificați de agenții internaționale de calitate (GMP; ISO; IFS, printre altele) pentru a se asigura că îndeplinesc nivelurile înalte de calitate cerute. MARNYS® L-Carnitine 2000 conține L-Carnitine Tartrat care furnizează 66% L-Carnitine certificat de Drug Master File (DMF) care garantează cea mai înaltă calitate și conformitate cu siguranță, precum și stabilitatea și puritatea materiilor prime.

Prezentat sub formă lichidă în flacoane cu doză unică. Potrivit pentru vegani.

ADMINISTRARE: 1 flacon pe zi, de preferință înainte de micul dejun. Agitați bine inainte de folosire.

INGREDIENTE: Deionized water, L-carnitine, orange juice from concentrate (7%), acidity regulator (dipotassium phosphate), preservative (potassium sorbate) and sweetener (sucralose).

L-CARNITINA, HRANĂ PENTRU MUSCHII TĂI


L-Carnitina este considerată unul dintre cele mai utilizate ingrediente nutriționale atât pentru sportivi, cât și pentru programele de control al greutății.

L-Carnitina este o moleculă foarte mică, solubilă în apă, găsită în mod natural și foarte concentrată în mușchi (mai mult de 95% din carnitina totală). În mușchi, L-Carnitina joacă un rol fundamental în metabolismul acizilor grași, precum și în performanța contractilității musculare.

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review