Junior Protect Complex pentru Imunitatea Copiilor, Marnys, 20 Fiole

Marnys
88,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Marnys
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Proprietati:
- este un supliment dedicat copiilor de la varsta de minim 4 ani dar si adolescentilor;
- asigura energie extra protectoare si ajuta la cresterea imunitatii la copii si adolescenti;
- cele 12 vitamine din compozitie (A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D, E, H – inclusiv complexul de Vitamine B) reprezinta elemente cheie in procesele metabolice
- asigura o crestere sanatoasa;
- stimuleaza si fortifica sistemul imunitar in fazele de formare;
- asigura copilului toti nutrientii necesari perioadei de crestere si dezvoltare;
- revine Infectiile comune sezoniere precum raceala si gripa.

Mod de utilizare:
Se consuma o data pe zi, de preferinta dimineata. Doza se va administra in functie de varsta astfel: 5ml/zi pentru copii cu varsta intre 4-6 ani (jumatate de fiola), 7,5 ml/zi pentru copii cu varsta intre 7-12 ani (trei sferturi de fiola), 10ml/zi (toata fiola) pentru copii peste 12 ani si adulti. Agitati bine inainte de adminstrare.

Ingrediente:
Laptisor de matca – 300 mg / 10 ml, Propolis Purificat – 50 mg / 10 ml, Vitamina C – 60 mg / 10 ml, Vitamina B3 – 18 mg / 10 ml, Vitamina E – 10 mg / 10 ml, Acid pantotenic – 6 mg / 10 ml, Vitamina B6 – 2 mg / 10 ml, Vitamina B2 – 1.6 mg / 10 ml, Vitamina B1 – 1.4 mg / 10 ml, Vitamina A – 0.8 mg / 10 ml, Acid folic – 0.2 mg / 10 ml, Biotina – 0.15 mg / 10 ml, Vitamina D – 5 mcg / 10 ml, Vitamina B12 – 1 mcg / 10 ml. Alte ingrediente: apa deionizata, fructoza, acid citric, sorbat de potasiu, aroma de fructe de padure.

Precautii:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos si nu-si propun sa previna, sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece nicio boala.

Prezentare:
20 Fiole cu 11 ml

Descriere brand

Situată în Cartagena, sud-estul Spaniei, Martínez Nieto S.A. - MARNYS® a fost înființată în august 1968 ca urmare a proiectului de afaceri al familiei Martínez Nieto motivat de dezvoltarea de produse ecologice, naturale și organice.

Food supplements

La început, compania era o fabrică de ambalare a mierii și a polenului de albine. Astăzi, peste o jumătate de secol, este unul dintre cei trei mari producători de lăptișor de matcă și produse de îngrijire pe bază de propolis din lume, precum și cel mai mare producător de fiole buvabile din Europa și unul dintre cele mai avansate laboratoare tehnologic din industrie atât în Europa, cât și în întreaga lume.

Calitatea este fundamentală pentru MARNYS® și în acest scop desfășoar[ procese de cercetare, dezvoltare și producție extrem de controlate și amănunțite, care vizează în mod clar obținerea excelenței în produsul final. Standardele de calitate și facilitățile de ultimă generație depășesc cu mult cele mai înalte standarde sanitare din lume.

De peste 50 de ani MARNYS® lucrează zi de zi în conformitate cu principiile calității naturale pentru a se poziționa ca unul dintre furnizorii de produse naturale de cea mai înaltă calitate din acest sector.

MARNYS este certificat GMP de către certificatorul SGS în conformitate cu reglementările 21 CFR Part 111 pentru suplimentele alimentare. Toate instalațiile, procesele și sistemul de management al calității MARNYS sunt inspectate satisfăcător conform standardelor GMP (Good Manufacturing Practice) care garantează calitatea și siguranța formulărilor. De asemenea, garantează cele mai stricte și cele mai bune condiții de igienă, temperatură, presiune și umiditate, precum și teste microbiologice permanente.

MARNYS deține Certificarea IFS Food acordată de certificatorul internațional SGS, la cel mai înalt nivel, pentru producerea și ambalarea suplimentelor alimentare și a produselor dietetice în următoarele forme de dozare: capsule tari și softgel, pulbere și lichide orale.

Linia de produse ecologice este certificată de Consiliul pentru Agricultură Ecologică din Regiunea Murcia (Spania) în conformitate cu Regulamentul 834/2007 privind producția și etichetarea produselor ecologice.

Linia de producție MARNYS a fost inspectată de prestigioasa Administrație pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), iar rezultatele satisfăcătoare au permis companiei să își comercializeze produsele în Statele Unite ale Americii.

Detalii

Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review