Hei Poa Tahiti Ulei de Monoi Editie Colectie Reine des Marquises 100ml

Hei Poa
54,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hei Poa

Descriere



96% ingrediente de origine naturală.

Formulă tradițională cu utilizări multiple



Călătoriți către Insulele Marquesas cu acest monoi, realizat cu ulei esențial de Ylang-Ylang și prin înmuierea petalelor de Ylang-Ylang și Tiaré în ulei de cocos. Această floare maiestuoasă, supranumită „Regina Florilor”, conferă acestui ulei un parfum floral, pudrat. Atât vara cât și iarna, Reine des Marquises Monoi hidratează ** și vă hrănește pielea și părul.

** Hidratarea straturilor superioare ale epidermei.

Uleiul Monoi hidratează *, hrănește și înfrumusețează pielea și părul. Parfumul său cald este compus din note de citrice și note picante cu vanilie și patchouli. Un produs cu utilizări multiple, uleiul de MONOI este folosit pentru masaj și pentru îngrijirea zilnică a pielii și părului. Cu un conținut ridicat de elemente esențiale (Omega 9 și 6, acizi grași esențiali, acid lauric și tocoferol=vitamina E), hidratează*, hrănește și repară pielea și părul. Fără coloranți artificiali - fără conservanți *hidratează straturile superficiale ale epidermei. 100ml recipient din sticlă. Un ambalaj 100% reciclabil pentru o dezvoltare sustenabilă. MONOI Oil Tahiti AO: 96%. Ingredient de origine controlată. Hei Poa Beauty tip:

  1. Pentru îngrijirea tenului: aplică câteva picături de ulei de MONOI în palme și masează fața curățată în prealabil. Prin mișcări blânde pornește dinspre zona nasului spre extremități, folosind mereu miscări ascendente pentru un efect de lifting. Trage prin masaj excesul de produs spre linia părului. Masajul tenului cu ulei de MONOI este ideal după baie, când porii sunt deschiși.
  2. Pentru îngrijirea părului: aplică câteva picături de ulei de MONOI în palme. Distribuie produsul în palme. Piaptănă cu degetele părul.
  3. Pentru îngrijirea mâinilor și picioarelor: aplică câteva picături de ulei de MONOI în palme și masează picioarele și mâinile. Insistă pe zonele uscate.
  4. Pentru manichiură și pedichiură. Aplicați ulei de MONOI pe cuticule și masați patul unghial și cuticulele. După 5-10 împingeți cuticula cu un bețisor de lemn. Degresați înainte de aplicarea lacului de unghii.
  5. Un moment de indulgență la baie: Turnați câteva picături de ulei de MONOI în apa caldă din cadă. Relaxați-vă cât timp uleiul de MONOI are grijă de piele chiar din momentul băii. ATENȚIE la accidente: pericol de alunecare în cada de baie!

Iată cum se fabrică uleiul de MONOI:


Descriere olfactivă: flori albe, floare de portocal, vanilie, ylang, heliotrop, cocos

Mod de utilizare Ulei multifuncțional pentru corp și păr. Uleiul Tahiti Monoi se solidifică în mod natural sub 24 ° C. Țineți sticla sub un curent de apă fierbinte pentru câteva minute și va deveni lichid.


Ingrediente COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PARFUM (FRAGRANCE), GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER EXTRACT, CANANGA ODORATA FLOWER OIL, GARDENIA TAITENSIS FLOWER, TOCOPHEROL, LINALOOL, AMYL CINNAMAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, EUGENOL, CITRAL, AMYLCINNAMYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE.


Descriere brand

Uleiul Monoi HEI POA face parte din viața franceză din 1976. Fie că ești la plajă sau în oraș, această sticlă mică a devenit un clasic, o invitație la călătorie, pentru a porni într-o călătorie exotică însoțită de parfumul său senzual și încântător. .

Redescoperă esența Polineziei cu uleiul de monoi original încapsulat într-o sticlă mică ușor de recunoscut după apusul evocator și parfumul său de vis. Începe-ți călătoria cu noi...

Uleiul de Monoi este un ulei natural extras din pulpa de nucă de cocos, în care au fost macerate flori proaspete de Tiare. Eticheta „Denumire de Origine” (DO) garantează calitatea produsului, produs în conformitate cu tradiția și economia locală polineziană.

Monoi, un ulei sacru din Polinezia, este folosit în primul rând pentru masaj, pe lângă faptul că este o îngrijire a părului și a pielii. Este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și hrănire a pielii și pentru capacitatea sa de a repara părul uscat și/sau deteriorat.

Monoi este un produs natural tradițional care se solidifică la temperaturi sub 24°C. Pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile sale, chiar și iarna, puneți sticla sub jet de apă fierbinte. Acesta va lichefia produsul care își va recăpăta proprietățile inițiale.

Detalii

Greutate
0.2
Brand
Tip păr
Fin, Normal, Uscat, Vopsit
Tip produs
Cu ingrediente naturale
Tipul de piele
Mixtă, Normală, Uscată

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review