Hei Poa Tahiti Ulei de Monoi AO Editie de colectie Tahiti Lime 100ml

Hei Poa
65,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hei Poa

Descriere


96% ingrediente de origine naturală

Cedați tentației dintre asocierea unică a lămâii verzi cu uleiul tahitian de Monoi....

Inspirat de grădinile polineziene, rețeta pentru Monoi Lime este asocierea dintre lămâia verde și extractul de floare de tiară în ulei de nucă de cocos. Aroma sa floral-fructată, ușor acidă, evocă sentimente de evadare printre întinderi de livezi de lămâi, frangipani și vanilie. Ideal atât vara cât și iarna, uleiul de monoi hidratează** și hrănește pielea și părul.

Uleiul natural de Tahiti solidifică la sub 24°C. Țineți sticla sub apă caldă pentru a lichefia conținutul.

Ulei multi-uz: poate fi aplicat pe ten și pe păr.

Tahiti Monoï oil designation of origin: 95%

**Hidratarea straturilor superioare ale pielii.

Descriere olfactivă: yuzu, coajă de citrice, vanilie, frangipani, frezie, pudră de migdaleINGREDIENTE: COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PARFUM (FRAGRANCE), GARDENIA TAITENSIS FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) PEEL EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, GARDENIA TAITENSIS FLOWER, LINAMALINIA TAITENSIS FLOWER, LINAMALYLENE SALNYLENE, BENZ COPHEROLATE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHEROLENE, BENZ COPHERE , GERANIOL, CITRAL, AMYLCINNAMYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL.


Descriere brand

Uleiul Monoi HEI POA face parte din viața franceză din 1976. Fie că ești la plajă sau în oraș, această sticlă mică a devenit un clasic, o invitație la călătorie, pentru a porni într-o călătorie exotică însoțită de parfumul său senzual și încântător. .

Redescoperă esența Polineziei cu uleiul de monoi original încapsulat într-o sticlă mică ușor de recunoscut după apusul evocator și parfumul său de vis. Începe-ți călătoria cu noi...

Uleiul de Monoi este un ulei natural extras din pulpa de nucă de cocos, în care au fost macerate flori proaspete de Tiare. Eticheta „Denumire de Origine” (DO) garantează calitatea produsului, produs în conformitate cu tradiția și economia locală polineziană.

Monoi, un ulei sacru din Polinezia, este folosit în primul rând pentru masaj, pe lângă faptul că este o îngrijire a părului și a pielii. Este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și hrănire a pielii și pentru capacitatea sa de a repara părul uscat și/sau deteriorat.

Monoi este un produs natural tradițional care se solidifică la temperaturi sub 24°C. Pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile sale, chiar și iarna, puneți sticla sub jet de apă fierbinte. Acesta va lichefia produsul care își va recăpăta proprietățile inițiale.

Detalii

Categorii
Greutate
0.2
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review