Hei Poa 2în1 Șampon și Gel de duș 150ml

Hei Poa
32,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hei Poa

Descriere

Cu o formulă fără săpun, Hei Poa 2în1 Șampon&Gel de duș curăță delicat părul și pielea, lăsând-o învăluită în parfum de Tiara. Fără parabeni - fără fenoxietanol Beauty tip - Format practic pentru atunci când călătorești des.

MONOI Oil Tahiti AO: 0.3%. Ingredient de origine controlată.

INGREDIENTS: AQUA (WATER) / EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GLYCERIN, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), COCOS GOLDCERYL COCOILERY-GLYCERIN, GLYCERIN, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), COCOS GUCARDIS, COHUTENERIA-GLUCARDISIA-GLUCARDISIA (TAHUCENERY), COCOS GUTCARDISIA-GLUCARDISIA-GLUTCARDISIA-GLUCTERIN OLEATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POLYQUATERNIUM-39, POLYQUATERNIUM-10, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODSI, SODIUM SODIUM CHLORIDE, TETRASODSI, SODIUM SODIUM, SODIUM CHLORIDE, TETRASODSI, SODIUM SODIUM, SODIUM SODIUM, SODIUM SODIUM, SODIUM SODIUM, SODIUM SODIUM, SODIUM CHLORIDE, TETRASODSI, SODIUM SODIUM, SODIUM SODIUM, SODIUM SODIUM, HYDROGENATED GLYCERIDES, TETRASODSI BENZYL SALICYLATE, AMYL CINNAMAL, LINALOOL, GERANIOL.

Descriere brand

Uleiul Monoi HEI POA face parte din viața franceză din 1976. Fie că ești la plajă sau în oraș, această sticlă mică a devenit un clasic, o invitație la călătorie, pentru a porni într-o călătorie exotică însoțită de parfumul său senzual și încântător. .

Redescoperă esența Polineziei cu uleiul de monoi original încapsulat într-o sticlă mică ușor de recunoscut după apusul evocator și parfumul său de vis. Începe-ți călătoria cu noi...

Uleiul de Monoi este un ulei natural extras din pulpa de nucă de cocos, în care au fost macerate flori proaspete de Tiare. Eticheta „Denumire de Origine” (DO) garantează calitatea produsului, produs în conformitate cu tradiția și economia locală polineziană.

Monoi, un ulei sacru din Polinezia, este folosit în primul rând pentru masaj, pe lângă faptul că este o îngrijire a părului și a pielii. Este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și hrănire a pielii și pentru capacitatea sa de a repara părul uscat și/sau deteriorat.

Monoi este un produs natural tradițional care se solidifică la temperaturi sub 24°C. Pentru a vă bucura pe deplin de beneficiile sale, chiar și iarna, puneți sticla sub jet de apă fierbinte. Acesta va lichefia produsul care își va recăpăta proprietățile inițiale.

Detalii

Categorii
Greutate
0.18
Brand
Tip păr
Fin, Gras, Normal, Uscat, Vopsit
Tip produs
Cu ingrediente naturale
Tipul de piele
Mixtă, Normală, Reactivă, Sensibilă, Uscată

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review