Gosh Brow Sculpting Fiber Gel 001 Nutmeg, 8ml

Gosh
38,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Gosh
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Acest gel pentru perie este instrumentul perfect pentru sprâncene cu aspect mai plin. BROW SCULPTING FIBER GEL face sprâncenele să pară îngrijite și bine definite cu arcuri perfect sculptate. Buildable - de la sprâncene cu aspect natural la sprâncene pline și definite.

PUNCTE CHEIE
• Fibrele creează și adaugă volum sprâncenelor
• Colorează, ridică, modelează și definește
• Perie conică pentru aplicare precisă
• Nuanță și umple
• De lungă durată
• Îmblanzează sprâncenele indisciplinate
• Vegan

Începeți de la coada sprâncenei și lucrați înapoi, aplicând gelul contra direcției de creștere a părului. Odată ce ați terminat, întoarceți-vă de-a lungul sprâncenei, urmărind creșterea părului și periați-l înapoi la loc. Când ambele sprâncene sunt finalizate, rezultatul va fi sprâncene frumos sculptate, cu aspect mai plin.

Descriere brand

Nu a început cu adevărat cu machiajul atunci când E. Tjellesen, compania din spatele GOSH COPENHAGEN, a fost fondată în 1945. Pe atunci, accentul era pe industria farmaceutică.

Astăzi, Bo Tjellesen, fiul fondatorului Einar Tjellesen, este directorul și proprietarul GOSH COPENHAGEN.

"Am ales ca toată dezvoltarea și distribuția produselor să aibă loc de la sediul nostru și din fabrica din Danemarca. Astfel, ne asigurăm că toate produsele reflectă identitatea și valorile noastre. Scopul nostru este să oferim clienților noștri produse la modă și de înaltă calitate - la un preț rezonabil.”

GOSH COPENHAGEN oferă o gamă largă de produse în diferite categorii: machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, îngrijirea pielii, îngrijirea corpului și medicamente. De asemenea, dezvoltăm produse pentru mărci individuale, cum ar fi Pudderdåserne, Irina the Diva și Isabell Kristensen.

Astăzi, GOSH COPENHAGEN este distribuit în peste 80 de țări.

La GOSH nimic nu este imposibil și depunem toate eforturile pentru a ne asigura că visele sunt aduse la viață.
Credem în ingredientele îngrijitoare și facem tot posibilul pentru a deschide calea pentru un viitor mai durabil și mai ecologic în industria frumuseții.

Pentru a face diferența, trebuie să vă riscați și să vă regândiți cum se fac lucrurile inițial.
În ultimii ani, am făcut câteva alegeri puternice pentru a ține pasul cu tendințele și cererea clienților din întreaga lume.

Ne pasă de pielea ta. Așa că, pentru a recunoaște cererea în creștere pentru produse de machiaj blând, am început să certificăm cu AllergyCertified.
Parfumul nu este o necesitate - motiv pentru care peste 80% din sortimentul nostru nu are parfum.
Evităm derivatele de origine animală în dezvoltarea produselor noastre – fără a inhiba efectul și calitatea bună. Astăzi, peste 70% din sortimentul nostru este vegan.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review