12%

Gel fixator pentru sprancene, 05 Granite, Fiber Brow Gel, Tom Ford, 6 ml

TOM FORD
184,80 RON (TVA inclus) 210,00 RON valabil pana la 30 sept.
Costurile de livrare nu sunt incluse
TOM FORD
Disponibil in 2-3 zile de la comanda

Descriere

Definiția și simetria sunt esențiale pentru chipul TOM FORD. Această formulă Fiber Brow Gel umplută cu fibre perie sprâncenele și ajută la umplerea sprâncenelor rare pentru a crea sprâncene pline, cu aspect natural, care adaugă simetrie și echilibru feței. Acest gel stabilește, îmblânzește și îmbunătățește culoarea în patru nuanțe.
Utilizați o perie conică pentru a defini forma în direcția creșterii sprâncenelor. Construiți în zonele în care se dorește mai multă acoperire. Pieptănați pentru a se amesteca și a netezi.

Descriere brand

Fiecare parfum Tom Ford a fost inspirat din trecutul plin de farmec al parfumului - când cele mai prețioase ingrediente din lume au fost folosite pentru a crea parfumuri de sofisticare supremă. O oglindire a modei, „colecțiile” sunt inspirate de o temă specifică: variații jucate pe nota delicios de sufocantă a White Musk (2009), care ne conduce în exotica Jardin Noir (în 2012), împreună cu rotiri pe oudh. „Am vrut să revizuiesc oudhul de ani de zile. Este unul dintre cele mai nesfârșite ingrediente fascinante din paleta parfumierului. Pentru acea colecție, am explorat modul în care nota de oud s-ar putea împleti cu alte ingrediente prețioase din cultura bogată și istorică și tradițiile artizanale din Orientul Mijlociu. ”

Și alături de linia „semnătură” Tom Ford, „Colecția Private Blend„ este propriul meu laborator personal de parfumuri; acolo am capacitatea de a crea parfumuri foarte speciale, originale, care nu sunt constrânse de convențiile de producere a parfumurilor uzuale. Private Blend este conceput având în vedere adevăratul cunoscător al parfumurilor ”, așa îl descrie însuși designerul / iubitorul de parfumuri. Fiecare parfum începe cu extractul prețios dintr-o singură notă: chihlimbar, tutun, violeta neagră, piele, gardenie ...

Indiferent de colecția pentru care creează, este întotdeauna într-un mod complet purtabil (și partajabil) - urmând tradiția istorică în parfumerie, când genul era „neclar”, Tom Ford crede că bărbații și femeile pot purta oricare dintre parfumurile sale.

tom ford

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review